Újdonságok

"Utazás a hangok csodálatos világába" - hangfürdő Gonggal és Tibeti hangtálakkal február 22-én, csütörtökön 17:30-18:45 (75 perc)

Utazz velünk és merüljünk el együtt a gong, a tibeti hangtálak és más keleti hangszerek varázslatos energiáiban február 22-én, csütörtökön, 17:30-18:45 időpontban tartandó hangfürdőn, amelyen élvezheted a hangtálak csodálatos hangjait, ellazító rezgésüket. A hangtál és gong játék alatt mélyen ellazulhatsz és megtapasztalhatod a hangok és a csend csodálatos varázsát. A hangok, rezgések segítségével töltődünk, béke, harmónia, töltöttség állapotába kerülhetünk. A hangfürdő csodálatos lehetőség arra, hogy a hangok, rezgések ereje által a napi rohanó, stresszel teli világban megpihenjünk, kikapcsolódjunk. :-)

A harmonikus rezgések jótékonyan hatnak a belső egyensúlyunk megteremtésére, a lelki békénk megtartására, energia tartalékaink feltöltésére. A hangfürdő alatt - kicsit eltávolodva a mindennapoktól - életünk történéseit új megvilágításban helyezhetjük és kérdéseinkre is megoldást találhatunk. A program során kézbe veheted és megszólaltathatod a tálakat és csengőket.  

A hangtálak a keleti kultúrában több ezer éve jelen vannak, és a hangokkal való gyógyításnak ősi hagyománya van errefelé. Az „éneklő edényeket” a szerzetesek nem csak étkezésre, hanem meditációs célra is használják. A hangtálak megszólaltatásukkor nemcsak léleküdítő hangon zengenek, hanem hosszan rezegnek is. Ezzel  a meditáció során könnyen meditatív állapotba kerülhetsz. Oldják a szorongást és a félelmeket, ezzel segítenek helyre állítani a belső egyensúlyt.

Mi történik a hangfürdőn?

  • ráhangoló, vezetett relaxáció hangtálakkal és gonggal,
  • meditatív gongfürdő hang hullámmal,
  • rövid záró meditáció.

 Mire számíts a hangfürdő során?

  • kényelmes pihenésre, mély ellazulásra,
  • a Hangtálak finom érintésére, rezgésére
  • a Gong lelket megérintő zengésére,
  • a hangok és a csend csodálatos varázsára.

A hangtálak használatában számos lehetőség rejlik:

• A tálak oldják az izomgörcsöket, fájdalmakat, energiablokkokat, javítják a közérzetet, mélyebb légzést és ezáltal belső nyugalmat eredményeznek.
• Harmonizálnak és ellazítanak, fájdalomcsillapító hatásukkal gyógyulási folyamatokat támogatnak.
• Minden egyes sejt lágy hangmasszázst (sejtmasszázst) él át, és így visszatalál az ő eredeti rendjéhez.
• A tálakkal kísérhetjük és erősíthetjük a meditációt.
• A hangtálakat zeneszerszámként is használhatjuk. A tibeti hangtálakon játszva sokszínű, felhangokban gazdag dallamok keletkeznek. Több tálat együttesen megszólaltatva pedig olyan összhangzatok születnek, amelyek harmonizálják a testet, a szellemet és a lelket, és kitárják a szívet. Ezek a hangzatok egyensúlyt teremtenek a két agyfélteke között is, és egészen a sejtek szintjéig tisztítják és vitalizálják a test energiáját.

A foglalkozásokon használt tálakat hagyományos módon, a Himalája lejtőin készítik 7 fém ötvözetéből, ősi elixír alapján. 

A foglalkozást Kray György és Krayné Faragó Zsuzsanna hangterapeuták és a Gong Akadémia alapító tagjai vezetik.



A foglalkozás ára: 3500 Ft

A foglakozás időpontja: 2018. február 22. 17:30-18:45, időtartama: 75 perc

A hangfürdőn való részvétel regisztrációhoz kötött. A jelentkezéssel a részvételi feltételeket is elfogadom, amelyek az alábbi linken olvashatók.

Kérjük írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.
A részvételi helyed biztosításához előleg (1700 Ft) befizetésére van szükség 2018. február 21-ig, mert a maximális létszám limitált (max. 14 fő). A foglalkozást min. 6 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Szeretettel várunk. :-)