Újdonságok

"Utazás a tudatos jelenlétbe: relaxáció, légzés, meditáció" bemutató óra - április 25-én, szerdán, 18:30-20:15

"Utazás a tudatos jelenlétbe: relaxáció, légzés, meditáció" bemutató óra április 25-én, szerda este 18:30-20:15 időpontban

Egy szinte mozdulatlan, belső tájakon tett kalandozásra hívunk Benneteket. A mentális utazást Budinszky Gabriella jóga és meditációs oktató vezeti.

A gyakorlás keretében a relaxáció, a légzés, valamint a meditáció áramló hullámain, a személyiségünk finomabb rétegein át vezető közös belső utazásra indulunk, hogy megízlelhessük a tudatos jelenlét állapotát.
Szeretettel várunk, ha jól esne visszavonulni és megmártózni belső csend-tavad hűsítő, pihentető, feltöltő vizében. A gyakorlás a Himalájai Tradíció szellemiségében zajlik, a meditációra vezetett relaxációs és légző gyakorlattal készítjük fel és csendesítjük el a testet, valamint az elmét.

Időpont: 2018. április 25. szerda 18:30 - 20:15

A gyakorlást vezeti: Budinszky Gabriella, nemzetközi jóga és meditációs oktató

Részvételi díj: 2500 Ft

A gyakorlás során megízlelhetitek a tudatos jelenlét állapotát. A tudatos jelenlét gyakorlása egyebek mellett abban is segítséget nyújt, hogy a rohanó mindennapokban miként teremthetjük meg azt a belső nyugalmat, amely stabil alapként az érzéseink, gondolataink, cselekedeteink, valamint az egészségi állapotunk kiindulópontja lehet. A tudatos jelenlét állapotába vezető gyakorlatokat a május 2-án, szerdán induló, 6 alkalmas Mindfulness tanfolyamon lehetőségetek lesz mélyebben is elsajátítani. Ezért ezt a bemutató órát különösen azok számára ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a témával.

Ha bővebben olvasnál Mindfulnessről, a tudatos jelenléthez vezető gyakorlatok és a jóllét kapcsolatáról, a tanfolyam vezetője, Budinszky Gabriella és a kollégái által írt alábbi cikket ajánljuk szíves figyelmedbe

Fontos! Az órán való részvétel regisztrációhoz kötött!
Regisztrálni ezen a linken, vagy emailben (info@nemcsakjoga.hu), vagy telefonon (+36 20 9826822) is lehet.

Szeretettel várunk. :-)