Újdonságok

SMR henger használata/alkalmazása a mindennapi életben workshop szeptember 22-én, szombaton 10:30-12:30

Napjainkban egyre többen és egyre szélesebb körben használják az SMR hengert. Mind a sportban, rehabilitációban, mind a hétköznapi életben nagyon hasznos ennek az eszköznek az alkalmazása. Rendszeres használatával enyhíthetjük az izmokban lévő feszültséget, a henger általi masszírozással oldjuk az izomgörcsöket, fokozzuk a szövetek keringését, javítjuk az ízületek mozgékonyságát és még számos jótékony hatását élvezhetjük.

Az SMR hengert az edzés megkezdése előtt és azt követően is beépíthetjük a mozgásprogramunkba, hiszen mindkét ponton számos pozitívummal jár. Míg az edzést megelőzően segít az izmokat fellazítani, úgymond bemelegíteni (a bemelegítés ettől függetlenül nem hagyható ki!), növeli az ízületek mozgástartományát stb., addig a mozgást követően a regenerációhoz, anyagcsere javulásához stb. járul hozzá nagymértékben.

A henger használatában az a nagyszerű, hogy a gyakorlatok könnyen elsajátíthatók, otthon és az edzőteremben is végezhetők és mindenki a saját „tűrőképességéhez” mérten masszírozhatja, illetve lazíthatja vele a kötőszöveteket.

Ha Te is szeretnéd elsajátítani ennek fantasztikus eszköznek a szakszerű és hatékony használatát, szeretettel várunk szeptember 22-én 10:30-kor kezdődő workshopunkra. :-)

A gyakorláshoz a hengert mi biztosítjuk, de természetesen lehetőséged van saját hengeredet is használni. Amennyiben szeretnél magadnak, otthonra SMR hengert vásárolni, kérjük jelezd felénk és segítünk. :-)

Időpont: 2018. szeptember 22. szombat 10:30-12:30 (120 perc) (120 perc)

A workshopot tartja: Bárdos Barbara, Gerinctréner, Pre- és Rehabilitációs tréner, TripleX tréner

A workshop díja 3.500 Ft
A workshopon való részvétel regisztrációhoz kötött.

Kérjük írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra. Részvételi helyed biztosításához előleg (1700Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max 10 fő).

 Szeretettel várunk. :-)