Újdonságok

Stresszoldó jóga tanfolyam február 20-tól, szerda esténként 17:30-19:00

Közkívánatra folytatjuk év elején indult stresszoldó jóga sorozatunkat!
Tanfolyamunkat egyaránt ajánljuk kezdő jógázóknak is és olyanoknak is, akik régebb óta gyakorolnak, vagy részt vettek a tanfolyam első 6 alkalmán.
Azt érzed, hogy az állandó teendők mellett akkor sem tudsz igazán pihenni, amikor lehetőséged van rá? Korunk felgyorsult világában egyre nagyobb jelentősége van annak, hogy megtanulj kikapcsolni, relaxálni, kiszakadni kicsit a mindennapokból.

A jóga eszközrendszere nagyon hatékonyan tud ebben segíteni: a fizikai gyakorlatok mellett légzőgyakorlatokkal, relaxációs és meditációs technikákkal tudsz tenni mentális állapotod javításáért.

Miért kellenek ezek a technikák?

Hogy folyamatosan feladatot adjunk az elmédnek, ezáltal ne a mindennapos teendőkön, problémákon gondolkodj, hanem a figyelmedet egyre inkább a jelenben tudd tartani. Ez nem megy egyik napról a másikra, a rendszeres gyakorlás viszont kézzel fogható változásokat eredményez akár már néhány hét elteltével.

Február 20-tól szerda esténként (17:30-19:00) folytatódik 6 alkalmas stresszoldó jóga tanfolyamunk egy újabb másfél hónapos ciklussal. Az újabb alkalmak során tovább haladunk a jóga ösvényén és olyan módszereket tanulunk meg, amelyeket utána akár otthon, egyedül is gyakorolhatsz. Az egymásra épülő órákhoz akkor is érdemes csatlakoznod, ha szeretnél a munkanap végén kikapcsolódni, ellazulni, kicsit csak magaddal foglalkozni.

A stresszoldó sorozat elemei egymásra épülnek, és úgy vannak felépítve, hogy minden gyakorló számára lehetőséget adjon a kérdések, felmerülő tapasztalatok kiscsoportos megvitatására.

A részvételhez semmilyen korábbi jógás tapasztalat nem szükséges, sőt az sem, hogy huzamosabb ideig egy helyben tudjál ülni. ;)

Oktató: Korpás Eszter, hatha-, vinyasa flow, aerial jóga és meditáció oktató

A tanfolyam díja: 14.400 Ft.

Kezdési időpont: 2019. február 20. szerda 17:30, 6 héten keresztül.

Az órák időtartama: 90 perc.

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött.

Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra. Részvételi helyed biztosításához előleg (8800Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max. 10 fő).
A tanfolyamot minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Szeretettel várunk. :-)