Újdonságok

Stresszoldó jóga tanfolyam folytatódik november 7-től, szerda esténként 17:30-19:00

November 7-től, szerda esténként újból szeretettel várunk a minőségibb életút megtapasztalásának ösvényén, 6 alkalmas Stresszoldó jóga tanfolyamunkon.
A tudás évezredes, a stressz, a nyugtalanság viszont mindennapos. Ezért egyszerűsítve, tematizálva nyújtunk át annyit a jógából, amit praktikusan fel tudsz használni. Ezt szeretnénk Neked átadni.

November 7-től folytatódik szerda esti (17:30-19:00) stresszoldó jóga tanfolyamunk, amelyet egyaránt ajánljuk kezdő jógázóknak is és olyanoknak is, akik régebb óta gyakorolnak, de szeretnének tudatosabban haladni a jóga szellemi ösvényén. A stresszoldó tanfolyam célja olyan egyszerű, otthon is végezhető gyakorlatok elsajátítása, melyekkel a jógában még kevésbé gyakorlott érdeklődőnek is emelheti életminőségét, a stresszreakciók mély átalakítása révén.

Tarts velünk, ha nehezen birkózol meg a belső feszültségekkel, ha aggodalmak kínoznak, melyek lefoglalják életerődet, ha nem látsz utat se ki, se befelé, ha már untat, és bosszant a mindennapok szürkesége és rohanó tempója. Alakítsd át az életedet, és szerezd vissza életerőd!

Elmélet és gyakorlat egymás mellett halad majd, hogy életszerű, és mégis továbbgondolható ismeretanyaghoz jussál. Kis ízelítő ezek közül:

  • Az ellazulás elősegítése
  • A stresszfaktorok felismerésére
  • Önmagad hajlamainak mélyebb megismerése

Lehet, hogy otthon is fogsz gyakorolni! Ezért kérünk, hogy magadban kicsit hangolódj rá a témára. Tégy fel, és hozz magaddal kérdéseket. Gyere kényelmes gyakorlóruhában, hozz magaddal jegyzetfüzetet, és tollat. A teát és a témát, az illóolajakat és a gyakorlást mi adjuk hozzá. :-)

 A tanfolyam témakörei:

  1. Sítalí karana légzésrelaxáció
  2. A légzés általános jellegzetességei, az idegrendszer befolyásolása
  3. Mellkasnyitás - a szív tere
  4. Csípőnyitás - a teremtés aktusa
  5. Mantrák, mint a hang rezgéseivel oldó "szerek"
  6. Aromaterápia, érzelmi oldás, felhangolódás, koncentráció

A tanfolyamon való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges.

Oktató: Kálmán Judit, jóga-terapeuta és meditációs tréner

A tanfolyam díja: 14.400 Ft.

Kezdési időpont: 2018. november 7. szerda 17:30, 6 héten keresztül.

Az órák időtartama: 90 perc.

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.
Részvételi helyed biztosításához előleg (7200Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max. 10 fő).

Szeretettel várunk. :-)

Hűségakció tanfolyamon résztvevő vendégeinknek!

Tanfolyamainkon résztvevő vendégeink hűségét 10%-os kedvezménnyel honoráljuk!

Bármely tanfolyamunk résztvevői 10% kedvezményt kapnak következő tanfolyamunk részvételi díjából.

Más kedvezménnyel nem összevonható.