Újdonságok

Stresszoldó jóga tanfolyam indul január 9-től, szerda esténként 17:30-19:00

Új év, új elhatározások, új tervek, folyamatos teendők, pörgés, munka, család.
Azt érzed ilyenkor, hogy az állandó teendők mellett akkor sem tudsz igazán pihenni, amikor lehetőséged van rá? Korunk felgyorsult világában egyre nagyobb jelentősége van annak, hogy megtanulj kikapcsolni, relaxálni, kiszakadni kicsit a mindennapokból. Legyen ez az újévi fogadalmad!

A jóga eszközrendszere nagyon hatékonyan tud ebben segíteni: a fizikai gyakorlatok mellett légzőgyakorlatokkal, relaxációs és meditációs technikákkal tudsz tenni mentális állapotod javításáért.
Miért kellenek ezek a technikák?
Hogy folyamatosan feladatot adjunk az elmédnek, ezáltal ne a mindennapos teendőkön, problémákon gondolkodj, hanem a figyelmedet egyre inkább a jelenben tudd tartani. Ez nem megy egyik napról a másikra, a rendszeres gyakorlás viszont kézzel fogható változásokat eredményez akár már néhány hét elteltével.

Január 9-től, szerda esténként (17:30-19:00) induló 6 alkalmas stresszoldó jóga tanfolyamon olyan módszereket tanulhatsz meg, amelyeket utána akár otthon, egyedül is gyakorolhatsz, de az egymásra épülő órákhoz akkor is érdemes csatlakoznod, ha szeretnél a munkanap végén kikapcsolódni, ellazulni, kicsit csak magaddal foglalkozni.

Tanfolyamunkat egyaránt ajánljuk kezdő jógázóknak is és olyanoknak is, akik régebb óta gyakorolnak, de szeretnének tudatosabban haladni a jóga szellemi ösvényén. A stresszoldó sorozat elemei egymásra épülnek, és úgy vannak felépítve, hogy minden gyakorló számára lehetőséget adjon a kérdések, felmerülő tapasztalatok kiscsoportos megvitatására.

A részvételhez semmilyen korábbi jógás tapasztalat nem szükséges, sőt az sem, hogy huzamosabb ideig egy helyben tudjál ülni. ;)

Oktató: Korpás Eszter hatha-, vinyasa flow, aerial jóga és meditáció oktató

A tanfolyam díja: 14.400 Ft

Kezdési időpont: 2019. január 9. szerda 17:30, 6 héten keresztül.

Az órák időtartama: 90 perc.

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött.

Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra. Részvételi helyed biztosításához előleg (8800Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max. 10 fő).
A tanfolyamot minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Szeretettel várunk.