Újdonságok

Stresszoldó jóga tanfolyam indul szeptember 12-től, szerda esténként 17:30-19:00

A stresszoldó tanfolyam célja olyan egyszerű, otthon is végezhető gyakorlatok elsajátítása, melyekkel a jógában még kevésbé gyakorlott érdeklődőnek is emelheti életminőségét, a stresszreakciók mély átalakítása révén. Tarts velünk, ha nehezen birkózol meg a belső feszültségekkel, ha aggodalmak kínoznak, melyek lefoglalják életerődet, ha nem látsz utat se ki, se befelé, ha már untat, és bosszant a mindennapok szürkesége és rohanó tempója. Alakítsd át az életedet, és szerezd vissza életerőd!

Szeptember 12-től, szerda esténként (17:30-19:00) induló 6 alkalmas stresszoldó jóga tanfolyamot egyaránt ajánljuk kezdő jógázóknak is és olyanoknak is, akik régebb óta gyakorolnak, de szeretnének tudatosabban haladni a jóga szellemi ösvényén. A stresszoldó sorozat elemei egymásra épülnek, és úgy vannak felépítve, hogy minden gyakorló számára lehetőséget adjon a kérdések, felmerülő tapasztalatok kiscsoportos megvitatására. Így a tanfolyam egy egészet alkot, hogy mindenki biztonságban élje meg önmaga élményeit, és a közös megosztásokat.

A tanfolyam témakörei:

Elmélet és gyakorlat egymás mellett halad majd, hogy életszerű, és mégis továbbgondolható ismeretanyaghoz jussál. Kis ízelítő ezek közül:

- A nemek közti különbségek a stresszreakciókban.

- A stressz-evés és hatásai (a stresszhas, és a székrekedés/hasmenés).

- A stressz jelensége és hormonális hatásai (női-férfi szempontból egyaránt).

- Stresszoldó gyakorlás csípőre és mellkasra.

- A gyakorlás főbb szempontjai a feszültségoldásban.

- Idegrendszer harmonizáló koncentrációs és kontemplációs gyakorlatok.

A tanfolyamon való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges.

Oktató: Kálmán Judit, jóga-terapeuta és meditációs tréner

A tanfolyam díja: 13.800 Ft.

Kezdési időpont: 2018. szeptember 12. szerda 17:30, 6 héten keresztül.

Az órák időtartama: 90 perc.

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.
Részvételi helyed biztosításához előleg (7000Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max. 10 fő).

Szeretettel várunk. :-)