Újdonságok

Szeretettel mutatjuk be Nektek új oktatónkat: Kovács Bori baba-mama jóga és kismama jóga oktatót

Örömmel mutatjuk be nektek új oktatónkat, Kovács Bori kismama és hatha jóga oktatót.
Borival és babáddal kedd délelőttönként 10:00-11:00 időpontban jógázhattok együtt Baba-mama jóga óráin, szerda délutánonként pedig 17:00-18:30 időpontban Kismama jóga óráin.

Fogadjátok szeretettel Bori személyes bemutatkozását. :-)

" Kovács Bori vagyok kismama- és baba-mama jógaoktató és édesanya.
A jógával 15 éves koromban ismerkedtem meg.
Mikor kislányommal várandós lettem, akkor találtam rá a kismama jógára, amibe azonnal beleszerettem. Rengeteget segített nekem a várandósságom teljesebb, pozitívabb megélésében, és a szülésemre való testi és lelki felkészülésben.

Kislányom születése után együtt térünk vissza a jógaszőnyegre, a baba-mama órákra, amit mind a ketten hamar megszerettünk, és a mai napig mozgunk így együtt.
2020 nyarán végeztem el Sarasvati Oktatási Központ okleveles kismama- és baba-mama jógaoktatói képzését.
Számomra ez a két műfaj nagyon sokat adott és tanított, és ezeket a pozitív tapasztalatokat szeretném oktatóként az óráimon továbbadni minél több kismamának és újdonsült édesanyának.
A jóga mellett Károli Gáspár Egyetem pszichológia mesterszakát végzem, illetve dúla és meseterapeuta képzésen vettem részt 2021-ben.
A munkám és az óráim során is fontos számomra, hogy egyaránt tudjunk törődni a testünkkel, lelkünkkel és a kettő kapcsolatával, egységével is.

Várlak szeretettel kedd délelőttönként 10h-11h időpontban baba-mama jóga és szerda délutáni kismama jóga óráimra 17:00-18:30 időpontban.

Bori