Újdonságok

Szeretnéd első órádat féláron kipróbálni?

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnal elküldjük Neked a kedvezményre jogosító kupont, amellyel első órádat féláron kipróbálhatod stúdiónkban. :-) De nem csak ezért érdemes feliratkozni...

Iratkozz fel hírlevelünkre itt és a megadott email címre elküldjük Neked azt a kedvezményre jogosító kupont, amellyel első órádat féláron kipróbálhatod ONLINE vagy OFFLINE egyaránt, amelyet bármely óránkra felhasználhatsz.

Hírlevelünkre azért is érdemes most feliratkozni, mert így garantáltan nem maradsz le akcióinkról, új tanfolyamainkról, workshopjainkról sem! :-) 

Bónuszként pedig megajándékozunk egy 15 perces, ingyenesen megnézhető és letölthető gerincjóga videóval, mellyel otthon is biztonságosan gyakorolhatsz, ha túl sok a munka és sokszor nem jutsz el jógaórára.  Ha már korábban regisztráltál, gerincjóga videónkat akkor is meg tudod nézni ide kattintva, és neveddel, email címeddel be tudsz lépni, hogy megtekints videónkat. Ha szeretnél többet megtudni a gerincjógáról szeretettel várunk stúdiónkban gerincjóga óráinkon és tanfolyamainkon is. :-)

Szeretettel várunk stúdiónkba. :-)