Újdonságok

Tavaszi testébresztő program a NemcsakJóga Mozgásstúdióban! Gyűjtsd a pontokat és a játék végén vásárolj kedvezményes bérletet!

Induljon lendületesen a tavasz! Hozd magad formába és ébreszd fel szunnyadó energiáidat: mozgasd át magad óráinkon hetente kétszer, 5 héten át. Kitartásodért tested is hálás lesz, mi pedig hűségpontokkal jutalmazzuk.
2018. március 26.- április 28. között minden óra után pecsétet kapsz a bérletedre, amely egy-egy hűségpontot ér. Már 4 összegyűjtött pont után is kaphatsz kedvezményt, de minél több pontot gyűjtesz össze, annál nagyobb kedvezményre leszel jogosult!

Ahogy közelednek és végre megérkeznek az első, napsugaras, tavaszi napok, sejtjeinkben is egyre inkább újjászületnek - téli álmukból – szunnyadó energiáink. Ösztönösen előkeressük túra és/vagy futócipőnket és a kerti szerszámokat is előbányásszuk a sufni mélyéről. :-)
De mielőtt fejest ugranánk – korábban mindennapos – aktivitásainkba, érdemes testünket is felkészíteni az újbóli, fizikai terhelésre. Ehhez szeretnénk most mi is egy kis támogatást és segítséget nyújtani. Ahhoz, hogy valóban lendületesen induljon a tavasz - a fokozatosság elvét betartva – iktass be a mindennapjaidba, kedvedre való, rendszeres és változatos mozgást! Az eredmény pedig garantáltan nem marad el: jobb lesz a közérzeted, energikusabb leszel, jobban fogod magad érezni a bőrödben és a hétköznapi kihívások is könnyebbnek fognak tűnni. Szerintünk ezek a legfontosabb tényezők abban, hogy valóban jól legyél és lendületesen induljon a TAVASZ! :-)

Tavaszi testébresztő program ideje alatt, 2018. március 26.-április 28. között
minden óra után pontot (pecsétet) kapsz és az akció végén annyi kedvezményt kapsz következő bérleted árából ahány pontot összegyűjtöttél. Bónuszként, ha olyan órát próbálsz ki, amilyet még korábban nem próbáltál, dupla pontot írunk jóvá a pontgyűjtő egyenlegeden.
Az összegyűjtött pontokért járó kedvezményes bérletvásárlási lehetőséget 2018. május 28-ig, azaz a játék utolsó napjától számított 1 hónapig lehet igénybe venni.
Stúdiónkban 20 féle óratípus közül választhatsz, tehát bőven van miből választani.
Tarts velünk Tavaszi testébresztő óráinkon és tapasztald meg Te is, hogy a mozgás maga az ÉLET! A program végére garantáltan jobban fogod magad érezni és saját sikerélményedet is „bezsebelheted”: képes voltál arra is, amit korábban nem hittél volna! ;-)

Tarts velünk és hozd a legjobb formádat ezen a tavaszon! :-)