Újdonságok

Tavaszköszöntő hangfürdő tibeti hangtálakkal és életerő relaxációval április 3-án, pénteken 18:30-19:45 időpontban

Április első péntek estéjén ismét felcsendülnek a tibeti hangtálak ellazító, gyógyító rezgései, amelyek segítenek kipihenni a hét fáradalmait és egy igazán relaxáló és feltöltő élménnyel zárni a hűvös, téli időszakot.

A tél és a tavasz közti átmeneti időszakban gyakran fáradékonyabbak vagyunk. Hogy könnyebben átvészeljük a „tavaszi fáradtságot”, ezúttal életerő relaxációval indítjuk a hangfürdőt, melynek segítségével új energiákkal töltődünk fel fizikailag és szellemileg egyaránt.

Fizikai szinten a relaxáció ellazítja a fáradt, feszült izmokat, harmonizálja a légzést, a keringést és az anyagcsere folyamatokat, ezáltal általánosan javítja a közérzetünket, vitalitásunkat.

Ezeket a pozitív hatásokat erősíti és mélyíti el a hangfürdő. Beleengedve magunkat a hangtálak gyógyító hangjai és rezgései által létrehozott térbe, megpihenhetünk és új energiákkal töltődhetünk fel.
A hangfürdő segít visszanyerni a természetes egyensúlyi állapotunkat fizikai, mentális és érzelmi szinten is, így utána energikusabbak, kipihentebbek és kiegyensúlyozottabbak leszünk.

A hangfürdő időtartama 75 perc.

Ez alatt nem lesz fizikai gyakorlás, de ajánlott kényelmes öltözékben érkezni, melegebb ruhát is hozni, mert a relaxáció fekvő helyzetben, a földön, matracokon történik. Matracok, plédek és párnák vannak a helyszínen.

Érdemes 10-15 perccel korábban érkezni, hogy legyen idő az átöltözésre, ráhangolódásra.

Töltődjünk fel együtt pozitív energiákkal a tavaszra.

Időpont: 2020. április 3. péntek 18:30-19:45 (75 perc)

A workshopot tartja: Kaskötő Lilla, gerincjóga jóga oktató és hangterapeuta



A workshop díja: 4.500 Ft

A foglakozás időpontja: 2020. április 3. 18:30-20:00, időtartama: 75 perc

A hangfürdőn való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.
A részvételi helyed biztosításához előleg (2000 Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max. 14 fő).

Szeretettel várunk. :-)