Újdonságok

„Tudj meg többet az illóolajokról!” workshop és előadás szeptember 21-én, pénteken 17:30-20:00

Szeretnéd az illóolajokat a jógaóráidon használni? Kipróbálnád otthon a saját gyakorlásodhoz? Nem tudod hogyan kezdd el?
Szeptember 21-én pénteken, 17:30-20:00 időpontban szeretettel várunk egy 90 perces Aroma yoga® órára, majd az azt követő, 60 perces előadásra, amelynek során átbeszéljük azt is (személyes tapasztalat alapján), hogy mi történt és hogyan tudsz illóolajos órát tartani, vagy akár beépíteni a mindennapjaidba.

Amibe belekóstolsz:
- az illóolajok használatának biztonságos módja,
- mi a teendő, ha "helyzet van", valakinek intenzív az élmény?
- mi az aroma yoga®?
- milyen technikákat alkalmazunk ?
- mi a célja a módszernek?

Aroma yoga® oktatóként és coach-ként én képzéseket és coachingot tartok jógaoktatóknak, hogy biztonsággal használják az illóolajokat gyakorlóik ellazultságának elmélyítésére, az „itt és most”-ba kerülésre.

Ha már tapasztaltad az órádon, hogy túlmozgásos, figyelemzavaros, túlfeszített életmódot folytató, vagy éppen lehangolt gyakorlóid is vannak, a számukra különösen nagy segítség lehet az illóolajok alkalmazása. Ha van aki rendszeresen elalszik a relaxációban, vagy éppen izeg-mozog, ebben is segítséget nyújt a módszer.

Ha nem oktatsz, hanem otthon gyakorolsz jógát, esetleg más mozgásformát végzel és érdekel, hogy hogyan tudsz felszabadultan élni, akkor is neked szól ez az alkalom.

Ezekkel a nagyon jó minőségű illatokkal az érzelemvilágra hatunk úgy, hogy az elmét - ami a hétköznapokban korlátozza a megismerést - kikapcsoljuk a folyamatból.

A rövidített Aroma yoga® óra után egy szünetet követően leteszem az alapokat és a kérdésekre is válaszolok. 

Az időtartamból adódóan a workshop arra alkalmas, hogy a két mélyebb tudást adó tanfolyamból ízelítőt kapj, és a saját gyakorlásodba elkezdd beépíteni az illóolajokat, hogy a megosztás előtt megtapasztald magad.

Több módon is használjuk majd, az egyik, hogy a bal tenyeredbe cseppentek az illóolajból, azt mélyen belélegzed. Megfigyeled, hogy milyen hatással van rád. Emlékeket, érzeteket, érzéseket hoz majd fel. Ezután teszünk valamilyen mozdulatot, ami újabb élményt nyújt, tovább visz. Az óra végén kisimultan, kipihenten, elvarázsoltan ülsz fel a relaxációból.

Az ízelítőt úgy építem fel, hogy a saját tapasztalatod után tehesd fel a kérdéseidet.

Az aroma yoga® órán 6-7 féle illóolajjal ismerkedünk meg és kapcsolódunk általuk önmagunkkal. A lecsendesedés, középponthoz találás mindig meghálálja magát, akármilyen rövid időre tudod megengedni magadnak. Az aroma jóga mozgással (ászanákkal), illatokkal (illóolajokkal), légzőgyakorlatokkal (valójában pranajamaval) és pihenéssel, teljes elengedéssel (relaxáció) hozza egyensúlyba a fizikai- érzelmi- szellemi oldal hármasát.

A workshopon 100%-os tisztaságú illóolajokkal dolgozunk, ami hiteles forrásból való. A kiscsoportos foglalkozás előnye, hogy a felmerülő kérdésekre együtt, műhelyszerűen keressük a választ. 

Időpont: 2018. szeptember 21. péntek 17:30-20:00 (90 perces workshop + 60 perc előadás)

A workshopot tartja: Dr. Onozó Emese, okleveles Aroma Yoga® oktató, Hatha jóga oktató, coach

A workshop díja 4.500 Ft
A workshopon való részvétel regisztrációhoz kötött.

Kérjük írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra. Részvételi helyed biztosításához előleg (2200Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max 12 fő).

Szeretettel várunk. :-)