Újdonságok

Újévi, gyertyafényes, tibeti hangtálakkal kísért gerincjóga január 11-én, pénteken 18:00-19:30

Január 11-én, péntek este 18:00-19:30 időpontban szeretettel várunk egy évindító, lélekmelengető, gyertyafényes, tibeti hangtálakkal kísért gerincjóga gyakorlásra, hogy pozitívan, újult energiákkal kezdjük az új évet.
Hideg, téli napokon átmelegítenek és feltöltenek a gyertyák fényei és a hangtálak hangjai és segítenek testileg-lelkileg ellazulni és feltöltődni a gyakorlás alatt.

A Karácsony utáni időszak sokunknak nehéz, hiszen vége az ünnepeknek, de még messze a tavasz és a jó idő. Ebben a borongós, hűvös időben különösen ránk fér a testi-lelki feltöltődés, amiről a gyertyák lélekmelengető fénye és a hangtálak hangjai és rezgései gondoskodnak. Emellett az Új év új lehetőségeket rejt és ez jó alkalom a változtatásra, új célok kitűzésére.
A hangfürdő támogatja ezeknek az új céloknak a megfogalmazását, elmélyítését, ezzel egyidejűleg pedig a régi, elavult gondolati és viselkedési mintáinktól való megszabadulást is.

A gerincjóga a hatha jóga eszköztárából merít, olyan gyakorlatsorokat alkalmazva, amelyek biztonságosan végezhetőek minden gyakorló számára. Célja a fizikai test egészségének helyreállítása a helyes testtartás és légzés tudatosítása és a relaxációra való készség javítása által.

Január 11-én, péntek este egy gerincjógán alapuló, dinamikus, áramló, egész testet átmozgató gyakorlást követően egy hosszú hangtálas relaxációval mélyítjük el ezeket a hatásokat. A hangtálak hangjai és rezgései segítenek befelé fordítani a figyelmünket, elcsendesíteni az elmét, ezáltal elmélyíteni a jógagyakorlást. A relaxáció során az egész test és elme ellazul, megpihen, így fizikai, mentális és érzelmi szinten is oldódnak a bennünk lévő feszültségek, blokkok és megtapasztalhatjuk a lelkünkben rejlő békét, nyugalmat és harmóniát.

Időpont: 2019. január 11. péntek 18:00-19:30

A foglalkozást Kaskötő Lilla, Gerincjóga jóga oktató és hangterapeuta vezeti.

A workshop díja: 3.500 Ft
A workshopon  való részvétel regisztrációhoz kötött.
Kérjük írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a +36 20 982 6822 számra.
A részvételi helyed biztosításához előleg (1700Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max. 10 fő).

Szeretettel várunk kezdő és haladó gyakorlókat egyaránt. :-)