Újdonságok

Újranyitás, fokozott óvintézkedések betartása mellett

Kedves Vendégeink,
Örömmel adjuk hírül, hogy holnap, május 19-én (kedd) délután újra megnyitjuk stúdiónkat, természetesen fokozott óvintézkedések mellett, mindannyiunk biztonsága érdekében.

Óráink közül még nem mindegyik kerül vissza órarendünkbe, a fokozatosság elvét betartva. Azok az órák, amelyeket most még nem találsz az órarendben, várhatóan júniusban fognak visszakerülni.

Az online videótárunkba feltöltött videók is változatlan formában elérhetőek lesznek számotokra, amelyeket ugyanazon a linken tudtok elérni, mint eddig. A jelentkezés és a részvétel feltételei is változatlanok.

Mi, a stúdió részéről mindent megteszünk a higiéniai szabályok betartásáért, de kérjük szíves együttműködéseteket az alábbi szabályok közös betartására.

  1. Ahhoz, hogy az előírt másfél méteres távolságot tarthassuk egymástól, a nagy teremben maximum 5 fő, a kis teremben maximum 4 fő vehet részt az órákon.
    Kérjük, hogy óráinkra mindenképpen jelentkezz be a megszokott módon: online regisztrációs felületünkün itt, vagy email-ben (info@nemcsakjoga.hu), vagy telefonon (+36 20 9826822).
    Ha mégsem tudsz eljönni az órára, kérjük időben jelezd felénk, mert lehet, hogy más jelentkező már várólistán várja, hogy órára jöhessen.
  2. Továbbra is fokozott figyelmet fordítunk a rendszeres fertőtlenítésekre a stúdió teljes területén.
  3. A recepciónál kézfertőtlenítőt biztosítunk, de ez nem helyettesíti a kézmosást, ezért kérünk, hogy a stúdióba történő megérkezésedet követően moss kezet! Folyékony szappant és papír kéztörlőt a női és férfi mosdókban és zuhanyzókban is találsz, tehát 4 helyen is tudsz kezet mosni stúdiónkban.
  4. Az órák időtartama 5 perccel rövidebb lesz, hogy legyen idő valamennyi matrac tisztítására/fertőtlenítésére az órákat követően. Kérünk Titeket is, hogy a termekben kihelyezett fertőtlenítő spray-vel óra után töröljétek át matracaitokat! A fertőtlenítő spray teafaolajat és alkoholt tartalmaz, amelyek közismerten baktérium- és vírusölő hatással rendelkeznek.
  5. A stúdióban a szokásosnál is gyakrabban szellőztetünk.
  6. Ha van saját jógamatracod vagy jógatörölköződ, érdemez magaddal hoznod.

Együttműködésetek előre is nagyon köszönjük.

Továbbra is nagy szeretettel várunk Titeket stúdiónkba:

Miléna, Sanyi és a NemcsakJóga Mozgásstúdió oktatói

2020. május 18.