Újdonságok

Zsibongóra bemutató óra szeptember 24-én hétfőn 10:00-10:45

Újból Zsibongóra a NemcsakJóga Mozgásstúdióban! :-)
Szeptember 24-től visszatér népszerű Zsibongóra óránk stúdiónkba, amelyre szeretettel várjuk az 1-3 éves lurkókat és anyukáikat minden hétfőn délelőtt 10:00-kor a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.
45 perces játékos mozgásfejlesztés dalokkal, mondókákkal és egy kis mamatornával.

Ennek örömére szeptember 24-én, hétfőn, 10:00-10:45 időpontban ingyenes bemutató órát tartunk azok számára, akik szeretnék kipróbálni (elköteleződés nélkül) a foglalkozást.

A bemutató óra időpontja: 2018. szeptember 24. hétfő 10:00 – 10:45
A gyakorlást vezeti: Judák Márti, baba-mama és gyermekjóga-oktató

Részvételi szándékot mindenképpen jelezd felénk, mert a maximális létszám limitált

A Zsibongóra csupa játék, vidámság, imádják a gyerekek. Épp erre van ugyanis szükségük: fejlődésük ezen időszakában alapozódnak meg azok a testi-szellemi képességek, amelyek aztán egész életükben elkísérik őket. A hagyományok útján megőrződött mozgásos dalok, mondókák, játékok mind az idegrendszer, az izomzat és a mozgás tudatos fejlesztését segítik. 
EGYSZERRE KELLEMES ÉS HASZNOS!
A közös játékok nem csak a mozgásfejlesztésben fontosak. Hatnak a kicsik ritmusérzékére, beszédfejlődésére és fejlesztik a figyelmet és a zenei hallást.
Rengeteg egyszerű, de nagyszerű eszközt használunk: babzsák, labda, alagút, pléd a hintáztatásokhoz, kendők, szélcsengő, lufik, plüssállatok... Játékos akadálypályákat is építünk!
Szeretettel várunk Titeket. 
További részletek és fényképek a foglalkozásokról itt találhatók: http://nemcsakjoga.hu/oratipusok/zsibongora-45-perc/ 
és http://nemcsakjoga.hu/galeria/zsibongora/

Fontos! Az órán való részvétel regisztrációhoz kötött!
Regisztrálni ezen a linken: http://nemcsakjoga.com/orarend/, vagy emailben (info@nemcsakjoga.hu), vagy telefonon (+36 20 9826822) is lehet.

Szeretettel várunk. :-)