Oktatók

Cseh Viki

Gerincjóga oktató, Hatha jóga oktató

Sokakkal ellentétben engem a mozgás szeretete csak felnőtt koromban ért el. Huszonévesen jógáztam először, ezután hamar a mindennapjaim részévé vált. Ugyan nem ért le a sarkam lefelé néző kutyában és az egyensúlyozó ászanák is nagy kihívásnak bizonyultak, mégis jó érzéssel töltött el a tudat, hogy tettem valamit az egészségemért. Miután néhány óra gyakorlás után az ülőmunkából eredő nyak-,hát-és vállfájdalmam nyomtalanul eltűnt, már biztos voltam benne, hogy ez a mozgásforma egész életemben el fog kísérni.

A hatha-,gerinc-, és nőijóga oktatóképzésen még jobban elmerültem az anatómiában illetve a test, a lélek és az elme közti összefüggésekben, amik mindig is nagyon érdekeltek.

Még mindig lelkesedéssel tölt el új jógairányzatok kipróbálása és az, ha elmélyíthetem a tudásomat. Azt tapasztaltam, hogy a rendszeres jógagyakorlás során kialakult testtudat és összehangolt légzés kamatoztatható más mozgásformák végzésében is.

Óráimon a hangsúlyt arra helyezem, hogy nyújtó és erősítő ászanák sorozatával átmozgassuk és ellazítsuk az egész testet. Szeretem, ha a gyakorlóknak az óra egyszerre okoz kihívást és sikerélményt is. Fontosnak tartom, hogy az ászanák során megfigyeljük a testérzeteket és tiszteljük testünk jelzéseit, türelemmel viseltessünk saját magunk iránt.

Szeretettel várlak péntek reggelenként hatha jóga órámra 8:00-9:00 időpontban.

Viki

Órák

Gerincjóga: Csütörtök 18:00 - 19:00
Hatha jóga: Péntek 8:00 - 9:00
Kezdő gerincjóga: Szombat 10:30 - 12:00