Oktatók

Szabó Brigi

Gerincjóga oktató, Hatha jóga oktató

Még egészen kicsi gyerek voltam, amikor megmutatkozott, hogy a mozgás az, amiben ki tudok teljesedni, amivel kifejezhetem magam. Kislányként jazz és kortárs táncokat tanultam, a tánc és a zene szerelmese lettem. Vonzott az a szabadságérzés, amit a mozgás során megtapasztaltam.

Ezt az érzést kerestem akkor is, amikor a Budapestre költözést követően elmentem az első jógaórára. A jógaórák tökéletesen kiegészítették a táncórákat – megismertem benne a figyelmet és a tudatosságot.

Élvezem a jóga könnyedségét, hogy minden porcikámat át tudom mozgatni általa. Később egyre többet akartam megtudni a jógáról, a filozófiájáról, arról, hogy hogyan dolgozik a testem, és hogyan tudom irányítani azt. Ezért jelentkeztem a Mandala Jógastúdiók Gerincjóga, majd Hatha jóga oktatóképzésére, később a Haladó gerincjóga képzést  is elvégeztem.

Szerettem volna a megszerzett tudásomat másokkal is megosztani, átadni. Ez az igény motivált arra, hogy több év jógagyakorlás után elkezdtem órákat tartani.

Jóga óráimon a gerincjóga és hatha jóga eszközeivel fejlesztjük a testtudatunkat, a figyelmünket és ennek köszönhetően megtapasztalhatjuk elménk elcsendesedését.

A jógában a folyamatos fejlődés útját látom. A jóga megmutatta nekem, hogy sok gyakorlással bármire képes lehetek, a testem, a testünk gyorsan tanul, hozzászokik a mozgáshoz, amit végez és ahhoz alkalmazkodik.
Szeretném ezt a tapasztalatomat Veletek is megosztani.

Szeretettel várlak Benneteket gerincjóga óráimon minden szombaton 10h-tól.

Brigi