Óratípusok

Gerinc-flow

Gerinctorna kicsit másképp...
A gerinc-flow egy fejlesztő, energetizáló hatású mozgásforma, melyet mindig szép, változatos pl. jazz-lounge zenére végzünk. Kiemelt szerepet kap az egyensúlyfejlesztés, a mélyizmok erősítése és nyújtása.

A kreatív gyakorlatok egymásra épülnek, jól követhetőek.
Középpontban a gerinc ízületeinek átmozgatása és az izmok erősítése áll, amelyek a működésben részt vesznek.
A hát- és hasizmok, vállizmok mellett a comb és a farizmok edzettsége is elengedhetetlen a szép tartáshoz és az egészséges háthoz, így a gerinc-flow órákon minden izomcsoport fejlesztése szerepet kap. 

A testtudat a saját testünk megismerését, határait, érzékelését jelenti. A Gerinc-flow az egyik legjobb mozgásforma, amelyben a résztvevők fejleszthetik a testtudatukat. A helyes testtartás és a testhelyzet tudatosítása fontos a szép eredményhez. Ebben a folyamatban lehet ez az óratípus a segítségedre. 

A preventív jellegű gerinc-flow alapvetően egészséges emberek számára ajánlott. A megelőzés és karbantartás szempontjából kiemelten fontos az ülőmunkát végzőknek, akik gyakran panaszkodnak hát- és derékfájásra.
Azoknak is fontos, akik a testtartásukon szeretnének javítani vagy akik szeretnének egy órát a nőies, lágy mozdulatokkal játszani.

Erősít, lazít, karcsúsít...
Tegyél Te is a gerincedért! A mai, ülő életmód által leginkább terhelt testrészedért!