Óratípusok

Kismama Jóga FLOW

Babát vársz, és szeretnél továbbra is mozogni?
Találkozzunk a KISMAMAJÓGA FLOW órákon hétfő délelőttönként 9:00-10:30 és minden csütörtökön 16:30-18:00 időpontban Fellner Nikolett Kismama Jóga Flow oktatónkkal.

A kismama jóga nemcsak a várandóság fizikai nehézségeinek feloldásában segít, de mentálisan is felkészít az előtted álló útra. 12. héttől már bátran elkezdheted! 

A várandósság izgalmas időszak, számos teendő, kipipálandó tétel szerepelhet a listádon miközben komoly változások mennek végbe a testedben, lelkedben.

A Kismama Jóga Flow ebben az időszakban segít felgyorsulni vagy épp lelassulni, és főleg tudatosnak maradni.
Lehetőséget ad kilépni a sűrű hétköznapok rohanásából, és a jelen pillanatra koncentrálva újra kapcsolódni a saját testeddel, lelkeddel és a babáddal.

Miben különbözik a többi kismama jógától?
Ahogyan a neve is elárulja, áramló mozdulatokat végzünk, lágyan, összhangban Önmagunkkal. Testünk, lelkünk, babánk határait tiszteletben tartva könnyedén érezhetjük jótékony hatásait is.

Mi várható egy-egy Kismama Jóga Flow órán?

  • Lágy kapcsolódás a testeddel és a pocakodban lévő babáddal.
  • Elfogadás; mottóm, hogy "Csak akkor csináld, ha jól esik." - ez minden életkorban és helyzetben igaz, különösképp a várandósság alatt.
  • Szabad kérdezni; ennek külön teret és időt biztosítok minden órán.
  • Puha, megtartó tér: áramló, biztonságos gyakorlatokkal segítelek közelebb Önmagadhoz, és a benned fejlődő kis élethez.
  • Folyamatos gyakorlással elsajátíthatod a vajúdás és a szülés alatt is oly' fontos légzés technikáit, ezzel segítheted saját és születendő babád folyamatát.
  • A lehető legtöbb testrészedet megmozgatjuk a lágy, légzésszinkronban végzett gyakorlatokkal, hogy elkerülhessük, vagy javíthassunk a már kialakult tüneteken (pl. vizesedés).
  • Gátizomtorna, melynek hatékonysága már hosszú ideje ismert; alkalmazásával segítheted babád útját szüléskor.
  • Relaxáció, hogy testedben és lelkedben összhangba kerüljön mindaz, amit az órán végeztünk.

Amennyiben a várandóssággal vagy a Kismama Jóga Flow, órával kapcsolatban kérdésed van, akkor a @nicfulness oldalon éred el Fellner Niki kismama jóga oktatónkat.
Ha technikai jellegű kérdésed van, akkor pedig az  email címen, vagy a +36 20 9826822 telefonszámon érsz el minket.

Ha pedig szívesen csatlakoznál az órához, ITT tudsz regisztrálni: http://regisztracio.nemcsakjoga.hu/regisztracio/orarend_menu.php

Hétfőnként 9:00-10:30-ig, és szerdánként 16:30-18 óráig várunk sok szeretettel a NemcsakJóga Mozgásstúdióban.

Fellner Nikolett