Óratípusok

Kriston Intim Torna® nőknek

A három részből álló tanfolyam időpontja: 2023. szeptember 22., 29. és október 6. péntek 16:00-20:30 (3x4,5 óra)

Kriston Intim Torna® igazolt hatásosságát az egyedülálló oktatási módszerének, az izomfejlesztő koncepciójának és a fejlődést, az alhasi szervek egészséges funkcióját javító egyedülálló eszköztárának köszönheti.

A 12 órás foglalkozás sokak számára női életútjukhoz támogató adalék.
Kriston-módszerre jellemző hármas egészségtámasz: mozgásprogram + alhasvédő szokások + érzelmeket meghatározó gondolkodási stratégia. Mindezek, az egyéni mozgásprogrammal kiegészülve jelentős életminőség javulást generálnak.

Kriston Intim Torna® hatásossága vizsgálatokkal igazolt. A résztvevők azon teendőket sajátítják el az egészségükért, amelyeket helyettük nem tehet meg az orvos. A medencefenéki izmok ereje, vérellátásukat biztosító erek fala, a hólyag-, méhtest-, végbél anatómiai magassága rendszeres gondozást igényel. A Kriston Intim Torna® elsajátítása és rendszeres végzése fiatal felnőttkortól javasolt az egészséges menstruációért, a minőségi szexualitásért, a termékenység elősegítése érdekében, a szülésre való felkészülésként, később a záróizmok megfelelő működéséért, a jobb életminőséget biztosító időskorért. A tudatos alhasvédelemmel minden életkorban kezedbe veheted az egészséged és megtapasztalhatod, hogy mennyire más, amikor a záróizmaidban érzékeled az erőt. A Kriston Intim Torna® nőknek tréning 17 éves kortól ajánlott.

Miben segít a Kriston-módszer?

Kriston Intim Torna® számos nőgyógyászati betegségben (pl.: ciszta, PCOS, mióma, endometriózis, felfázás, stb.) nagyon hatékonyan segítheti a gyógyulást. Ezekről részletesen ezen az oldalon olvashatsz: https://intimtorna.hu/hu/miben-segit

Mi az a Kriston®-módszer?

Komplex egészségnevelési módszer a teljesség érdekében, mely kidolgozott óvodáskortól időskorig, egészségtudatos életstílus elemeként és önrehabilitációra is. A különböző modulok eleme a hatékony mozgástanulás, ami a Kriston oktatási módszertannak köszönhetően, eltérően a nemzetközi gyakorlattól (Kegel alapú tornák), 100%-ban biztonságos, és sikerélményt ad. (forrás: https://intimtorna.hu/)

Még több információ a Kriston-módszerről ezen az oldalon olvasható: https://intimtorna.hu/

Tanfolyami napok:
2023. szeptember 22. péntek 16:00-20:30,
2023. szeptember 29. péntek 16:00-20:30, és 
2023. október 6. 
péntek 16:00-20:00 (3x4,5 óra)

A tanfolyam díja: 49.000 Ft

A tanfolyamot tartja: Bakó Eszter, Kriston Intim Torna® tréner, gyógytornász

Helyszín: NemcsakJóga Mozgásstúdió (1024 Budapest, Káplár utca 11-13.)

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött.
Résztvételi helyed biztosításához a tanfolyam díjának befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max.12 fő).

Regisztrálni itt tudsz: https://www.intimtorna.hu/hu/jelentkezes/8139#null

Ha bármilyen kérdésed van, örömmel válaszolunk.

Bakó Esztert, Kriston Intim Torna® trénert a +36 20 735155 telefonszámon tudjátok elérni.

De bátran hívhattok minket is a NemcsakJóga Mozgásstúdió telefonján a +36 20 982 6822 telefon számon, vagy emailben az   címen.

Szeretettel várunk!