Szolgáltatások

Céges órák

***HÁZHOZ VISSZÜK A MOZGÁST ÉS AZ ELSŐ ÓRÁT AJÁNDÉKBA ADJUK!***
CÉGES ÓRÁINK MÁR ONLINE IS ELÉRHETŐK

Irodai jóga, pilates és irodai gerinctréning céges csoportoknak

Céges óráinkat – jóga vagy irodai gerinctréning - kifejezetten ülő munkát végzők számára, cégeknek ajánljuk. Hatékonyabb, energikusabb dolgozók, kevesebb hiányzás és táppénzen töltött munkanap, elégedettebb légkör – ezek mind az irodai és céges mozgásórák előnyös hatásai.

Irodai órák

A céges egészség- és mozgásprogramok között újdonságnak számít az „irodajóga”. Előnye, hogy nem a dolgozóknak kell a helyszínre menniük. Az irodajóga foglalkozások az irodában, egy üres szobában, egy nagyobb tárgyalóban vagy még szerencsésebb esetben a közösségi/pihenő helyiségben történnek, így a legsietősebbek is odaérnek az órákra. Sőt, ahol nincs erre külön helyiség, ott a dolgozók saját székükön vagy a tárgyalóban a székeken, az asztal mellett sajátíthatnak el olyan gyakorlatokat, melyeket aztán később bármikor alkalmazhatnak. A munkavállalóknak így nem kell órákat tölteniük azzal, hogy az amúgy is túl hosszú munkanap után még eljussanak egy jógastúdióba.

Irodai jóga
Az órák során átmozgatjuk magunkat, a gerinc, a hátizmok és nyakizmok lazítása, erősítése kiemelt szerepet kap. Az oxigénellátás javításával felfrissül a vér és az agysejtek, energetizálódik az egész test, javul a koncentrációs készség. A relaxáció alatt elengedjük a stresszt, hogy újult erővel lássunk majd ismét munkához. A gyakorlás hatására fokozódik a nyugalom érzése és javul a teljesítő képesség. A gyakorlatok széken ülve és álló pozícióban végezhetőek, irodai ruhában.

Irodai gerinctorna
Az irodában végzett gerinctorna egyszerű, bárki által elvégezhető gyakorlatsorokból áll. A gerinctorna foglalkozás gyakorlatai irodai ruhában is kényelmesen végezhetőek, akár egy nagyobb tárgyalóban. A rövid foglalkozások átmozgatják az irodai munkától elgyötört testet, kilazítják a vállövet, tehermentesítik a gerincet, megelőzik a hát- és gerincproblémákat, nem mellesleg remek hangulatot teremtenek.

Időtartam: igény szerint 30/60/90 perc

Céges csoportok

A kollégákkal való közös mozgásnak szívesen ad helyet a Nemcsakjóga Mozgásstúdió is. Várjuk céges csoportok jelentkezését, jóga, pilates és gerinctorna órákra, 30/60/90 perces időtartamban.

REFERENCIÁINK:

AJÁNLÁSOK KEDVES PARTNEREINKTŐL 

Megkérdeztük office jóga óráira járó vendégeinktől, hogy miért szeretnek velünk jógázni?
Nagyon örülünk minden visszajelzésnek, de az ilyen kedves szavaknak különösen örülünk és nagyon megtisztelő, hogy oktatóinkkal együtt gyakorolnak hétről hétre.

„Szuper, hogy Jucus mindig szem előtt tartja az éppen aktuális állapotunk – mind testi mind szellemi – az órák összeállítása alkalmával, kiemelt figyelmet fordítva az ülőmunka miatt beállt testrészeinkre. Nagyon ügyel arra is, hogy megfelelő, relaxáló hangulatot teremtsen az irodai környezet ellenére is, és ez maximálisan sikerül is neki." :-)

A POS Services csapata

Céges óráinkról készült képeket ezen a linken tudod megtekinteni.

Ha Te is szeretnéd átmozgatni magadat helyben, az irodában, akkor küldd el kollégáidnak és/vagy főnöködnek a ezt linket, hogy ők is kedvet kapjanak ahhoz, hogy átmozgassák magukat. Az sok ülőmunka mindenkinek káros, a különbség csak az, hogy ki-hol tart ebben a folyamatban.

És hogy megkönnyítsük a döntést, első óránkat ajándékba adjuk, így segítve azt, hogy teljesen kockázatmentesen tudjatok döntést hozni.

További információkért bátran keressetek minket bármelyik elérhetőségünkön:  vagy telefonon +36 20 9826 822.