Szolgáltatások

Személyi edzés

A személyi edzés személyre szabott, egyéni edzést jelent egy hozzáértő szakember, a személyi edző vezetésével. A személyi edző naprakész tudással, alapos anatómiai és edzésmódszertani ismeretekkel rendelkezik, ami mind szükséges ahhoz, hogy Te biztonságosan, sérülésmentesen,hatékonyan érd el céljaidat, legyen szó bármiről is.

Mikor fordulj személyi edzőhöz? 

 -ha felzárkózni szeretnél egy  csoportos foglalkozáshoz,
- ha szakértő edző segítségével javítanál kondíciódon,
- ha bármilyen betegség vagy sérülés után 'újraépítenéd' magad, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá,
- ha fontos számodra a személyes figyelem és a saját tempódban haladnál,
- ha nincs időd a csoportos edzésekre járni és egyéni időbeosztásra van szükséged.

Ha ezekből bármelyik pont  Rád is vonatkozik, a személyi edzést Neked találták ki!
Az erős elhatározás, a belülről épülő lelkesedés, az érdeklődés saját testünkben rejlő ügyesség megismerése iránt elengedhetetlen a fejlődéshez.

Személyi edzőnk:

Bárdos Barbara

Core-stabilizációs tréner, Gerinctréner, Pre- és Rehabilitációs trénerSzeretném az évek alatt megszerzett tudást és tapasztalatot másokkal is megosztani, kortól függetlenül segíteni a hozzám fordulóknak, legyen szó preventív (megelőző), vagy rehabilitációs tréningről. A kezdetleges, finomabb, gyengébb tornát, az erőteljesebb funkcionális edzést kedvelőkig, mindenkit várok szeretettel, aki szeretne egy aktív, fájdalommentes és egészséges testben élni. :-)

Változatos és személyre szabott egyéni edzéseket tartok a rehabilitációs tréningtől a core stabilizációig mindent, akár a funkcionális edzésig, kortól nemtől függetlenül, a mozgasszervrendszert szem előtt tartva, gerincspecifikusan és ízület kímélő módon.

Az első találkozáskor egy személyes beszélgetésen kicsit jobban megismerjük egymást. Kérdéseket fogok feltenni neked az életmóddal, étkezéssel, káros szenvedélyekkel, és célokkal kapcsolatban. Meg fogjuk beszélni hogy milyen mozgásformát szeretsz?. Fontos hogy van e sérülés, illetve egészségügyi probléma. Az első találkozáskor egy állapotfelmérésre is sor kerül azért, hogy a későbbiekben nyomon tudjuk követni a fejlődést.

 

Szeretettel várlak, ha változtatni szeretnél az életmódodon és mozgással tenni az egészségedért. :-)

Személyi edzésre email-ben info@nemcsakjoga.hu vagy telefonon 06-20/9826-822 számon tudtok bejelentkezni.

 

Személyi edzés ára:

Személyi edzés 1 fő

Személyi edzés 2 fő

1 alkalom

8.000 Ft

10.000 Ft / 2 fő

Szeretettel várunk minden kedves vendéget személyi edzéseinken. :-)