Újdonságok

BEMUTATKOZUNK: kikkel fogsz találkozni az Őszi Jóga & Életmódtáborban?

Szeretnénk bemutatkozni Nektek mi, mint a tábor vezetői és a Fürjes Udvarház házigázdája.

Az Őszi Jóga & Életmódtábor, szakmai vezetője Strahl Kati, gerincjóga, Hatha-, senior jóga oktató és Női Jógaterapeuta. 

Kati otthonosan mozog az Ájurvéda világában, számos számos jógaterápiás szakmai konferencián vett részt és több olyan kurzust is elvégzett (pl. Angol jóga szaknyelv, Ájurvéda alapismeretek), melyek folyamatosan segítenek mélyíteni a gyakorlását. Blog bejegyzéseiben gyakran ír olyan, nagyon hasznos gondolatokat, praktikákat, amelyek minden jóga gyakorló számára nagyon hasznosak és hiánypótlók, pl.: gyakorlással, filozófiával, és életmóddal kapcsolatos témákban. 

Ezekről a hasznos gondolatokról, érdekességekről a táborban is lesz szó, és szinte észrevétlenül, de lényegesen nagyobb tudással fogsz rendelkezni táborozáskor, mint azt megelőzően.

A jógatábor szervezője: Sztrakay Miléna, a NemcsakJóga Mozgásstúdió vezetője

Sztrakay Miléna, a NemcsakJóga Mozgásstúdió megálmodója és megalkotója, amelyet immár 8 éve működtetnek töretlen lelkesedéssel férjével, és egy fantasztikus oktatói csapattal Buda szívében, a 2. kerületben, Mammuttól 2-3 perc séta távolságra.
A jóga 10 éve „rabolta el a szívét”, amikor élete  első jógaóráján vett részt. Már akkor tudta, hogy ez valami olyan „csoda” dolog, amivel mindenképpen szeretne foglalkozni. Olyannyira „beleszeretett” a jógába, hogy férjével együtt közösen elindították a NemcsakJóga Mozgásstúdiót, amelynek az volt a fő koncepciója, hogy minél több emberhez jusson el a jóga, szerették volna szétoszlatni a jógához kapcsolódó sztereotípiákat, félreértéseket, amelyek mind azt sugallják, hogy a jóga valami furcsa dolog, csak az csinálhatja, aki nádszál hajlékony stb. De azokra is gondoltak, akik nem a jógával szimpatizálnak, hanem más, Body&Mind típusú mozgással, mint pl.: Pilates, gerinctréning stb. Ezért úgy állították össze az órarendet, hogy minden nap, a stúdió mindkét termében páthuzamosan zajló óráink egyike „valamilyen” jóga (pl.: gerincjóga, hatha jóga, kismama jóga, senior jóga stb.), a másik teremben pedig más típusú órán tudnak részt venni a  vendégek.

Azt tekintik a legfontosabbnak, hogy Vendégeik számára maradandó élményben legyen részük minden stúdióban töltött órán. Azt vallják és abban hisznek, hogy nem az aktuális trendeket és divatirányzatokat követve fogjuk megtalálni a belső békénket és a harmóniát, hanem ha megtaláljuk a számunkra legnagyobb feltöltődést biztosító mozgásformát. Meggyőződésük, hogy csak ebben tudunk kitartóak lenni és minden nap sikerélményhez juttatni magunkat.

A NemcsakJóga Mozgásstúdiót több, mint 8 évvel ezelőtt nyitották meg, azóta több mint 9000 vendég járt már stúdiójukban. 

jógatábor házigazdája a Fürjes Udvarházban: Hajdú Attila

Hajdú Attila, Fürjes Udvarház vezetője családi vállalkozásban működteti a panziót, édesanyja segítségével.
A szálláshelyet 2010-ben nyitották meg, amit később egy borászat is követett, majd megalakult a Fürjes Cégcsoport. Véleménye szerint szorgalom, alázat, és szenvedély nélkül nincs eredményes vállalkozás. Munkáját családjával közösen végzi, mert tudja, hogy egymás tapasztalataiból lehet építkezni, és mert a családi összetartás nélkülözhetetlen a sikerhez. Munkáját nagy odaadással végzi, ezt személyes tapasztalataimmal is alá tudom támasztani. Attilát régóta ismerem és tudom, hogy számára mindig a Vendég kívánsága és elégedettsége a legfontosabb, ezért meg is tesz mindent. Ezért is, valamint a szépen, igényesen kialakított panzió miatt választottuk jógatáborunk helyszínéül a Fürjes Udvarházat Vászolyon.

Csatlakozz hozzánk kezdőként, vagy gyakorlott jógázóként egy felejthetetlen, 3 napos, 2 éjszakás jógatáborba Katihoz és Milénához, a festői szépségű Balaton-felvidéken, Vászolyon, a prémium minőségű Fürjes Udvarházba.

Várunk mindenkit sok sok szeretettel!