Újdonságok

Dinamikus stretching és fascialazítás SMR hengerrel – workshop március 17-én pénteken 17:30-19:30 időpontban

• Hallottál már az SMR hengerről, esetleg van is otthon, de nem tudod, hogyan használd helyesen?
• Szeretnéd egy hosszú fárasztó nap, vagy egy intenzív edzés után fellazítani a feszes szöveteket, oldani az izomcsomókat?
• Rendszeresen sportolsz, de a bemelegítésre sosincs időd/kedved?
• Kíváncsi vagy rá, hogy hogyan tudsz gyorsan, hatékonyan és energikusan felkészülni a mozgásra?
Akkor ez a workshop Neked való!

Mindenek előtt fontos tudnod, hogy a különböző nyújtási technikák alkalmazásánál nem csak az izmokra, hanem az azt körülvevő kötőszövetes elemekre (fasciára, más néven izompólyára) is figyelnünk kell.

Ennek egyik egyszerű és nagyon hatékony módja a dinamikus stretching, valamint az SMR hengerrel történő lazítás. Itt tulajdonképpen egy aktív bemelegítésről van szó, melyet az SMR henger segítségével még hatékonyabbá tudunk tenni. Egyrészt felkészítjük a szervezetünket a fokozott fizikai és idegrendszeri terhelésre (neuromuszkuláris kontroll), másrészt a szövetek rugalmasságának növelésével megelőzhetjük a sérüléseket, illetve fokozhatjuk a sportteljesítményt.

Az SMR hengernek elengedhetetlen szerepe van a sportolást megelőzően és követően, illetve a mindennapi közérzetünk javításában is.

Sajátítsd el Te is ezeket az egyszerű, könnyen kivitelezhető és rendkívül hatékony dinamikus stretching és SMR hengerrel történő fascilazítási technikákat és érezd jól magad a bőrödben (fasciádban)! 

Amire szükséged lesz a workshopon:

Kényelmes sportruházat, törülköző, folyadék és ha van saját hengered, akkor azt is hozd magaddal, de stúdiónkban is rendelkezésre állnak az SMR hengerek.

Időpont: 2023. március 17. péntek 17:30-19:30 (120 perc)

A workshop díja 5.900 Ft

A workshopot tartja: Bárdos Barbara, Gerinctréner, Preventív gerinctréner, Pre- és rehabilitációs tréner, TripleX tréner, Sportedző, FDM terapeuta, Életmód- és táplálkozási tanácsadó

A workshopon való részvétel regisztrációhoz kötött.

Kérjük írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a +36 20 982 6822 számra. A workshopot minimum 4 fő esetén tartjuk meg.

Részvételi helyed biztosításához a workshop díjának befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált.

Szeretettel várlak a Dinamikus stretching és SMR hengerrel történő fascialazítás workshopomra, ahol megmutatom mennyi lehetőség rejlik ebben az egyszerű, de annál sokoldalúbb szivacs hengerben! :)

Bárdos Barbara