Újdonságok

Online és offline óráink már párhuzamosan is elérhetőek

Kedves Vendégeink,
Bemutatjuk Nektek stúdiónk új, hibrid rendszerét, amelyet sokan ismernek már a közoktatásból is: azaz a személyes részvétel és az online oktatás párhuzamos együttműködését. Ezt elsősorban azokra gondolva terveztük meg, akik nem érzik biztonságosnak, hogy eljöjjenek stúdiónkba mozogni és inkább otthonról szeretnének bekapcsolódni óráinkra.

Ennek a lehetőségnek biztosítása érdekében nyitottuk meg új, online felületünket, amelyen a ZOOM rendszerének segítségével akár élőben, online is be tudtok kapcsolódni az általatok kiválasztott órára.
Online oldalunkon minden megszokott és kedvelt óránkat, a megszokott órarendben már a ZOOM órarend menüpont alatt is megtalálod és ONLINE is elérheted. :-) 

Ha az időbeosztásod nem teszi lehetővé, hogy az órarend szerinti időpontban kapcsolódj be az órára, arra is van megoldás. Azokat az órákat, amelyekre regiszráció érlkezik rendszerünkbe, azokat az órákat felvesszük és ha regisztráltál az adott órára, kérésedre elküldjük annak az órának a zoom linkjét, így akár 48 órán belül bármikor „bepótolhatod” a gyakorlást.

Ugyanígy fogjuk biztosítani a folytonosságot azok számára is, akik bármelyik, szeptemberben induló tanfolyamunkra vagy workshopunkra jelentkeznek: ha nem tudsz eljönni személyesen stúdiónkba, ZOOM-on keresztül be tudsz kapcsolódni, így nem maradsz le egyik óráról sem.

De van egy másik lehetőség is, hogy kedvenc oktatóddal és kedvenc órád gyakorlatait végezd otthon. A NemcsakJóga Mozgásstúdió ONLINE oldala nem „csak” online stúdióként, hanem videótárként is működik. Ez azt jelenti, hogy előfizetéses rendszerben hozzáférést kaphattok a meglévő, közel 80 különböző videó bármelyikéhez az online havi díj kifizetését követően. Ennek feltételeit itt tudjátok elolvasni. Érdemes átböngésznetek új weboldalunkat is, mert biztosan találtok kedvetekre való videót online videótárunkban, amelyeket havi előfizetéssel tudtok megnézni.
Videótárunk tartalmát folyamatosan bővíteni fogjuk, hogy folyamatosan megújuló tartalamakat is tudjunk biztosítani számotokra.

Mindezek mellett természetesen stúdiónkban is folyamatosan megteszünk mindent, hogy a lehető legbiztonságosabb gyakorlást biztosítsuk mindannyiótok számára, így ha – nincs személyes veszélyeztetettséged – stúdiónkban offlline is biztonságosan gyakorolhatsz. Óvintézkedéseinkről itt olvashatod el a részleteket.

Válaszd azt a megoldást, amelyik számodra a legmegfelelőbb! 

Az aktuális órarenden felül kedvezményes magánórákkal is várunk benneteket 1 ill. 2 fő részvételével, ha nem szívesen jönnél csoportos órákra (ennek részleteit hamarosan olvashatjátok oldalainkon)

Sok újdonsággal készülünk nektek folyamatosan az elkövetkező időszakban, figyeljétek web- és Facebook oldalunkat is.

Szeretettel várunk Titeket offline és online óráinkra egyaránt.

Miléna, Sanyi és a NemcsakJóga Mozgásstúdió csapata