Újdonságok

ONLINE órák

Mottónk: Gyakorolj bárhol, bármikor, kényelmesen és biztonságosan

Az online órák és videók oldala:a www.online.nemcsakjoga.hu.

A NemcsakJóga Mozgásstúdió online oldalát úgy alakítottuk ki, hogy egyszerű hozzáférést tudjunk biztosítani videótárunk több mint 110 videójához, amelyek havi előfizetéssel érhetők el.

Ugynakkor szerettünk volna egy biztonságos és könnyen kezelhető platformot is biztosítani a NemcsakJóga Moszgásstúdióból közvetített, élő, interaktív, ZOOM órák eléréséhez is.

Így ez az oldal 2 in1: videótár és élő, online órák közvetítések egyszerre.

Ha jógázni szeretsz, akkor havi előfizetéseink közül a JÓGA VIDEÓK csomagot ajánljuk Neked, amely 12 Hatha jóga, 5 Kismama jóga, 16 Gerincjóga és 6 Ashtanga jóga videó megtekintését biztosítja számodra egy hónapon keresztül.

Ha inkább pilates és gerinctréning óráinkat kedveled jobban, akkor a PILATES ÉS MÁS előfizetést válaszd, amely 11 Pilates, 11 Gerinctréning, 8 Core tréning és 7 Triplex tréning videót tartalmaz.

Ha pedig a változatosságot szereted, szeretnéd a választás határtalan szabadságát élvezni és valamennyi óratípusunkat kipróbálni, akkor a MINDEN VIDEÓ csomagunkat ajánljuk.

Előfizetéseinkkel 1 hónapon keresztül korlátlanul hozzáférsz videóinkhoz és annyiszor nézed újra, amennyiszer szeretnéd.

Videótárunkat folyamatosan bővíteni fogjuk, hogy hónapról hónapra megújuló tartalmakat is tudjunk biztosítani számotokra. Videóink között egyaránt találsz kezdőknek és haladóknak szóló és különböző hosszúságű (15-90 perc) videókat.

AJÁNDÉK INGYENES ÓRÁK: Előfizetéseink mellé ajándékba adunk 1 ingyenes órát bármelyik stúdiónkban megtartott óráink közül és 1 ingyenes, online órát az új oldalunkon keresztül

Hogyan tudod megnézni a videókat? A videótár használatnak lépéseit ezen a linken tudod elolvasni.

Javaslataink a gyakorláshoz:

  1. A gyakorlás időpontját célszerű úgy időzítened, hogy abban a 15-30-60-90 percben, amíg gyakorolni szeretnél biztosítani tudd magad számára a teret és időt (tudjuk, hogy gyakran ez az egyik legnehezebb feladat!!)
  2. Készíts elő egy jógaszőnyeget, polifoam szőnyeget vagy egy törülközőt agyakorláshoz.
  3. Szükséged lesz valamilyen eszközre (pl: laptop vagy tablet), amin nézni tudod az órát. (telefont nem ajánljuk, mert véleményünk szerint azon keresztül nehéz követni a videókat).
  4. Fontos! Az online órákon való részvétel saját felelősségre történik, mivel a tanárok nem látják a résztvevőket, így korrigálni sincs módjuk.

Az élő, online órák árai megyeznek a stúdióban megtartott órák áraival, amelyeket az új oldalunkon már online fizetéssel is meg lehet vásárolni. 
A fizetés menetének lépéseit ezen a linken tudod elolvasni.

Meglévő bérletedet is tudod használni. Ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot az info@nemcsakjoga.hu email címen, vagy a +36 20 320 5390 telefonszámon.

  1. Meglévő bérlet esetén regisztrációdat követően a bérletedből egy alkalmat levonunk.
  2. Új, online napijegy vagy bérlet vásárlására banki utalással, vagy Szép kártya online fizetésével van lehetőséged.

Az átutalásról számlát állítunk ki, ezért kérünk, hogy küldd el az címre az utaló személy nevét és címét (számla elszámolása esetén az adószámot is).

A bérlet és napijegy árakért KATTINTS IDE! 

Bármilyen további kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésetekre. Bátran írjatok nekünk vagy hívjatok minket.

Szeretettel várunk Titeket offline és online óráinkra egyaránt.