Újdonságok

ONLINE órák

Szeptemberben újraindultunk, de a megváltozott körülmények miatt most másként, mint az eddigi években.
Természetesen gondoltunk azokra is, akik számára még kétséges, hogy biztonságos-e eljönni stúdiónkba és együtt gyakorolni? Ezért elkészítettük új online óráink új weboldalát, amelyet most nagy örömmel osztunk meg Veletek!
További részletekért olvass tovább!

Az online órák új oldala:a www.online.nemcsakjoga.hu.

Mottónk: Gyakorolj bárhol, bármikor, kényelmesen és biztonságosan

A NemcsakJóga Mozgásstúdió új, online oldalát úgy alakítottuk ki, hogy egyszerű hozzáférést tudjunk biztosítani videótárunk több mint 80 videójához, amelyek havi előfizetéssel érhetők el.

Ugynakkor szerettünk volna egy biztonságos és könnyen kezelhető platformot is biztosítani a NemcsakJóga Moszgásstúdióból közvetített, élő, interaktív, ZOOM órák eléréséhez is.

Így ez az oldal 2 in1: videótár és élő, online órák közvetítések egyszerre.

A videótárában már közel 100 olyan videót találsz, amelyet stúdiónk oktatói készítettek. (hatha jóga, gerincjóga, ashtanga jóga, triplex, pilates, core training, gerinctréning, kismama jóga órák). 
Ha jógázni szeretsz, akkor havi előfizetéseink közül a JÓGA VIDEÓK csomagot ajánljuk Neked, amely 12 Hatha jóga, 5 Kismama jóga, 16 Gerincjóga és 6 Ashtanga jóga videó megtekintését biztosítja számodra egy hónapon keresztül.

Ha inkább pilates és gerinctréning óráinkat kedveled jobban, akkor a PILATES ÉS MÁS előfizetést válaszd, amely 11 Pilates, 11 Gerinctréning, 8 Core tréning és 7 Triplex tréning videót tartalmaz.

Ha pedig a változatosságot szereted, szeretnéd a választás határtalan szabadságát élvezni és valamennyi óratípusunkat kipróbálni, akkor a MINDEN VIDEÓ csomagunkat ajánljuk.

Előfizetéseinkkel 1 hónapon keresztül korlátlanul hozzáférsz videóinkhoz és annyiszor nézed újra, amennyiszer szeretnéd.

Videótárunkat folyamatosan bővíteni fogjuk, hogy hónapról hónapra megújuló tartalmakat is tudjunk biztosítani számotokra. Videóink között egyaránt találsz kezdőknek és haladóknak szóló és különböző hosszúságű (15-90 perc) videókat.

AJÁNDÉK INGYENES ÓRÁK: Előfizetéseink mellé ajándékba adunk 1 ingyenes órát bármelyik stúdiónkban megtartott óráink közül és 1 ingyenes, online órát az új oldalunkon keresztül

Hogyan tudod megnézni a videókat? A videótár használatnak lépéseit ezen a linken tudod elolvasni.

Javaslataink a gyakorláshoz:

  1. A gyakorlás időpontját célszerű úgy időzítened, hogy abban a 15-30-60-90 percben, amíg gyakorolni szeretnél biztosítani tudd magad számára a teret és időt (tudjuk, hogy gyakran ez az egyik legnehezebb feladat!!)
  2. Készíts elő egy jógaszőnyeget, polifoam szőnyeget vagy egy törülközőt agyakorláshoz.
  3. Szükséged lesz valamilyen eszközre (pl: laptop vagy tablet), amin nézni tudod az órát. (telefont nem ajánljuk, mert véleményünk szerint azon keresztül nehéz követni a videókat).
  4. Fontos! Az online órákon való részvétel saját felelősségre történik, mivel a tanárok nem látják a résztvevőket, így korrigálni sincs módjuk.

Az élő, online órák árai megyeznek a stúdióban megtartott órák áraival, amelyeket az új oldalunkon már online fizetéssel is meg lehet vásárolni. 
A fizetés menetének lépéseit ezen a linken tudod elolvasni.

Meglévő bérletedet is tudod használni. Ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot az info@nemcsakjoga.hu email címen, vagy a +36 20 9826822 telefonszámon.

  1. Meglévő bérlet esetén regisztrációdat követően a bérletedből egy alkalmat levonunk.
  2. Új, online napijegy vagy bérlet vásárlására banki utalással van lehetőséged. SZÉP kártyával egyelőre nincs lehetőség fizetni.
    Utalni az alábbi számlaszámra tudsz:

Kedvezményezett neve: Sztrakay Miléna
Bankszámlaszám: MagNet Bank Zrt. 16200254-10101322

A közlemény rovatba írd be: online napijegy; online4; online8
Az átutalásról számlát állítunk ki, ezért kérünk, hogy küldd el az címre az utaló személy nevét és címét.

A bérlet és napijegy árakért KATTINTS IDE! 

Bármilyen további kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésetekre. Bátran írjatok nekünk vagy hívjatok minket.

Szeretettel várunk Titeket offline és online óráinkra egyaránt.