Újdonságok

Szeptember 11-től újból indul Kalandóra (játékos mozgásfejlesztés totyogóknak) stúdiónkban

Szeptember 11-tól visszatér népszerű Kalandóra (játékos mozgásfejlesztő óránk totyogóknak) stúdiónkba, amelyre szeretettel várjuk az 1-3 éves lurkókat és anyukáikat minden péntek délelőtt 10:00-kor a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.

KALANDÓRA

45 perces játékos mozgásfejlesztés dalokkal, mondókákkal és egy kis mamatornával.

Ennek örömére szeptember 11-én, pénteken, 10:00-10:45 időpontban ingyenes bemutató órát tartunk azok számára, akik szeretnék kipróbálni (elköteleződés nélkül) a foglalkozást.


A bemutató óra időpontja: 2020. szeptember 11. péntek 10:00 – 10:45
A gyakorlást vezeti: Judák Márti, baba-mama és gyermekjóga-oktató
Részvételi szándékot mindenképpen jelezd felénk, mert a maximális létszám limitált.

A KALANDÓRA csupa játék, vidámság, imádják a gyerekek. Épp erre van ugyanis szükségük: fejlődésük ezen időszakában alapozódnak meg azok a testi-szellemi képességek, amelyek aztán egész életükben elkísérik őket. A hagyományok útján megőrződött mozgásos dalok, mondókák, játékok mind az idegrendszer, az izomzat és a mozgás tudatos fejlesztését segítik.
EGYSZERRE KELLEMES ÉS HASZNOS!
A közös játékok nem csak a mozgásfejlesztésben fontosak. Hatnak a kicsik ritmusérzékére, beszédfejlődésére és fejlesztik a figyelmet és a zenei hallást.
Rengeteg egyszerű, de nagyszerű eszközt használunk: babzsák, labda, alagút, pléd a hintáztatásokhoz, kendők, szélcsengő, lufik, plüssállatok...
Játékos akadálypályákat is építünk!
Szeretettel várunk Titeket. :-)
További részletek és fényképek a foglalkozásokról iezen a linken találhatók. 

Fontos! Az órán való részvétel regisztrációhoz kötött!
Regisztrálni ezen a linken: http://nemcsakjoga.com/orarend/, vagy emailben (info@nemcsakjoga.hu), vagy telefonon (+36 20 9826822) is lehet.

Szeretettel várunk. :-)

Fontos! Az órán való részvétel regisztrációhoz kötött!
Regisztrálni ezen a linken: http://nemcsakjoga.com/orarend/, vagy emailben (info@nemcsakjoga.hu), vagy telefonon (+36 20 9826822) is lehet.

Szeretettel várunk. :-)