Oktatók

Dr. Onozó Emese

Aroma Yoga® oktató, Coach, Hatha jóga

2012 szeptemberében jött a sugallat, hogy a jógát a coaching eszközeivel szeretném oktatni, ezért beiratkoztam a Kádár Zoltán, Papp József és Mezősi Anna által vezetett 200 órás oktatóképzésre. 2015 januárjában segítségként megtaláltam ehhez a törekvésemhez az illóolajokat. Jelenleg is fejlesztem magam tovább, az Anaya női jóga oktatóképzésen tanulok.

Azóta is azt gondolom, hogy az alapok biztos elsajátítása után mindenki megtalálja maga számára az éppen akkor a legideálisabb módszert, irányzatot, utat. Ebben szeretnék én is segítséget nyújtani az elkötelezettségemmel, lelkesedésemmel.

Az ászanában a stabil alapok rögzítését tartom fontosnak, a filozófiai háttér pedig tükröt tart, hogy tisztábban lássuk önmagunkat és az utat, amin a legboldogabban haladhatunk. Ebből a helyzetből már viszonylag rövid idő alatt nagyot javíthatunk az életminőségen, hiszen a leggyengébb láncszem, a vakfolt láthatóvá válik, csak el kell, hogy fogadjuk.

Az Aroma Yoga rendszerét Tracy Griffithstől tanultam 2015 szeptemberétől, decemberben sikeres vizsgát tettem. Tracy 15 éve foglalkozik illóolajokkal, az Aroma Yogát kb 8 évvel ezelőtt fejlesztette ki, így jelentős tapasztalattal rendelkezik, nagyon sokat tanultam tőle minden szinten.

Szeretnéd megismerni az illóolajok használatát?
Szeretnél teret és egyensúlyt létrehozni a testedben?
Készen állsz egy új kezdetre?

Az Aroma yoga rendszere az ászanák mellett Polarity Therapy gyakorlatokkal is dolgozik, ami azt jelenti, hogy kezdőként is részvehetsz az alkalmon.

Ha egészségügyi problémád va, akkor azt jelezd felém, és az illóolajok választásakor figyelek rád. :-)

Szeretettel várlak!