Rólunk

Rólunk

A „Nemcsakjóga Mozgásstúdió” megálmodásakor azokra gondoltunk, akik családias és igényes környezetben keresik az aktív kikapcsolódás lehetőségeit, és igénylik azt az empátiát, amellyel tapasztalt oktatóink segítik a fejlődésüket.

Filozófiánk

Ép testben ép lélek - mi hiszünk a test és a lélek harmóniájában.

Képzett oktatóink szeretettel várják azokat, akik már aktívan tesznek egészségük megőrzéséért és rendszeresen tornáznak/jógáznak, de azokat is, akik eddig megijedtek a jógaórák spiritualitásától, a furcsa óranevektől vagy a foglalkozások személytelenségétől. Csapatunk különösen nagy hangsúlyt fordít a személyes bánásmódra, a kis létszámú órákon lelkiismeretes oktatók adnak új értelmet a mozgásnak és felszabadító élményt a résztvevőknek. A zsúfolt, gépekkel teli fitness termek világa helyett a nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, testileg-lelkileg frissítő és erősítő mozgásformákat kínáljuk vendégeinknek.

Unalomig halljuk, hogy mozogni fontos és egészséges, de valahogy mégsem mozgunk eleget. A gyerekeknek a mozgás létfontosságú. A felnőttek hosszú órákat görnyednek a számítógépek előtt, számukra az ülő életmód és a stressz káros hatásainak ellensúlyozása a legfontosabb. Az idősebbek a mozgással megelőzhetik a népbetegségnek számító csontritkulást és a gyengülő izomerőt.

Nálunk minden korosztály - kisgyerekektől kezdve a nyugdíjasokig - megtalálja a számára leginkább megfelelő mozgásformát és azt a különleges törődést, amit a fizikai aktivitást lelki élménnyé varázsolja.

Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel.

Ajánlások kedves Vendégeinktől

Megkérdeztük a hozzánk gyakran ellátogató vendégeinktől, hogy miért szeretnek hozzánk járni.

Összegyűjtöttünk egy csokorra valót és egyben Titeket is arra kérünk, hogy észrevételeitekkel segítsétek munkánkat, hogy a kitűzött célok és a Ti igényeitek is egymásra találjanak. :-)

"Szeretem, hogy igényes, kultúrált környezetben mozoghatok. Eddig 5 féle órát próbáltam ki és mindegyik nagyon jó volt."   

Mariann, fotográfus

"Varázslatos ez a hely! Egyszerűen beleszerettünk!"

Edit, könyvelő

"Gratulálok Nektek, mert tényleg szuper és különleges stúdiót hoztatok létre. Annyira jó az atmoszféra, a mai oktató (és gondolom a többi is)! Gyönyörű a stúdió,  tisztatság és rend mindenhol. Minden olyan szép rendben, kívül-belül, ahogy kell. Két gyakorlat között a muskátlikat néztem az ablakban és arra gondoltam, minden rendben van a világban, ha ilyen helyek is vannak!"

Mónika, gyesen lévő anyuka

"Szeretem, hogy nagyon változatos az órarendetek és közel is vagytok!"
Erika, account manager