Oktatók

Halmos Júlia

Babásjóga oktató, Gerincjóga oktató, Hatha jóga, Jóga oktató képzés vezető, Kismama jóga oktató

Körülbelül 14 éve kezdődött ismerkedésem a jógával...
Nem szippantott rögtön magába, valahogy meg kellett érnem rá...meg kellett találnom az utam a jógához..bár néha úgy érzem, a jóga talált meg engem. Kerestem valamit már egészen fiatalon, valamit, ami túlmutat azon, amivel minden nap találkozom, túl az anyagi síkon. Hittem a túlvilágban, az ujjászületésben, a mozgás erejében.

Fokozatosan ismerkedtem meg ezzel a csodával.
Elõször csak otthon, Yesudian könyvébõl (Jóga hétrõl hétre) gyakoroltam, ismerkedtem ezzel a csodálatos rendszerrel, utána elkezdtem (leginkább iyengar) órákra járni, majd mikor kiderült, hogy kisfiam úton van e világra, elvégeztem a kismamajóga oktatóit. Késõbb, már vele együtt a babásjóga oktatóit, s kislányom születése után tanultam a gerincjógát.

Nem sokkal késõbb kezdtem (újra) gyakorolni a hatha jógát, s nagyon hamar világossá vált előttem, hogy igen, ez az! Ezt szeretném mindennap érezni, és ezt szeretném tovább adni, megmutatni mindenkinek, akinek csak tehetem. Önmagam megismerése, és a jóga világában még mélyebb elmerülés tett a flow stílus szerelmesévé és függőjévé.

Hiszem, hogy azért vagyunk itt a Földön, hogy megismerjük, megszeressük, elfogadjuk Önmagunkat. Azért vagyunk itt, hogy jó legyen nekünk, jó dolgok történjenek velünk és ez Önismeret nélkül nem történhet meg.
A jóga egy eszköz, megtalálni önmagad, és a helyed a világban. Segít abban is, hogy közelebb kerülj magadhoz, ahhoz a tiszta fényhez, ami vagy.

Szeretettel várlak jóga óráimra és jóga oktató képzéseimre.

Következő oktató képzésem 2020. október 10-én indul: 
200 órás Hatha Jóga Oktatóképzés indul a NemcsakJóga Mozgásstúdióban 2020. október 10-től hétvégi időpontokban
amelyről minden további részletet megtalálsz ezen a linken.

Órák

Kismama jóga: Hétfő 16:30 - 18:00
Gerincjóga: Kedd 8:00 - 9:00
Gerincjóga: Csütörtök 8:00 - 9:00