Oktatók

Judák Márti

Baba-mama jóga, Zsibongóra

Judák Márti vagyok, mozgásfejlesztő, baba-mama jóga oktató és EQ fejlesztő meseterapeuta, a jóga aktív gyakorlója és anya.
Számomra a jóga szerelem, egy kapcsolat saját testemmel, lelkemmel, melyet nap, mint nap ápolnom kell, tiszteletben, békében. Újjászületni és fejlődni saját erőnkből tudunk, megformálva azt és a legjobbat kihozni energiaforrásainkból. A jógával érzelmeinket tarthatjuk, hol féken, hol pedig engedhetjük szabadjára. Mindezt a lélegzet oly nemes egyszerűségével.

Hálás vagyok, azért amiért sikerült a szakma legjobbjaitól tanulnom, Csíki Marianntól és Kuti Judittól.
Autodidakta módon képzem magam Boldizsár Ildikó meseterápiája alapján, és Kádár Annamária mesepszichológiai tanulmányait követve. 7 éve foglalkozom gyerekekkel. Dolgoztam au pair-ként Madridban és  több évnyi bébiszitter tapasztalattal rendelkezem. 2018 júniusában otthon, természetes úton világra segítettem kis lányomat. Csodálatos tapasztalás volt nőként anyává érni.

Hiszem, hogy minden gyermeknek joga van jól érezni magát a bőrében és boldognak lenni.
"Játékos mozgásfejlesztés totyogóknak" óráimon olyan élménnyel ajándékozom meg őket, amitől gazdagabbak lesznek egy életen át. Fejlesztve koncentrációs készségüket és érzelmeik tengerét, felkészítem őket egy sikeres és boldog életre. Saját dalaimmal és meséimmel színesítem a foglalkozásaimat.

Friss anyaként, tudom, hogy mennyire sokat jelent egy bátorító szó, egy biztató mosoly és egy nagy nyújtózás. Anyatársaimnak szeretnék segíteni abban, hogy tudatosítsák magukban az őket körülvevő energiát és harmóniát. Megosztani veletek az anyaság örömét, mert ha a mami boldog, akkor az egész család az.

Baba-mama jóga órákon fejlesztjük a baba proprioceptív területét, bőrérzékelését és vesztibuláris rendszerét egyedi gyakorlatsorokkal. Segítek megszerettetni babátokkal a hason fekvést.  Meggyőződésem, hogy a jóga több ezer éves tapasztalatára és a mai kor tudományára építve támogathatom a gyerekek mozgásfejlődését. Különböző eszközökkel dolgozunk az óráimon pl.: pléd, gimnasztikai labda, gördeszka csak, hogy egy párat említsek.

Várlak óráimra sok szeretettel!

Az élet mozgás, folytonos átalakulás és szeretet.

NamasTe.

Márti

Órák

Kalandóra - játékos mozgásfejlesztés: Péntek 10:00 - 11:00
Babás jóga - Baba mama jóga: Péntek 11:00 - 12:00