Oktatók

Kardos Zsuzsi

Hatha jóga, Jóga gimnazistáknak, Kismama jóga oktató, Meditáció oktató

Gimnazistaként tanár szerettem volna lenni. Nem matek, nem magyar, csak tanár, osztályfőnök. Pedagógus, a szó eredeti értelmében: kísérő. És mivel osztályfőnök képzés nincs itthon (sem máshol), így várnom kellett majdnem 20 évet, hogy megtaláljam a saját utamat tanítás területén.
Közel tíz éve jógázom. 2018 nyarán végeztem Jagicza Bertánál hatha és vinyasza jóga oktatóként. Számomra a jóga a tudatosságról és a rugalmasságról szól. Hogy mindig fel tudjuk ismerni, hogy hol van feszültség és hol van fókuszálatlanság. Hogy mindig tudjunk ott feszíteni, ahol túl laza és ott engedni, ahol túl feszes. Ha ezt a jógagyakorlása közben megtapasztaljuk a testünkön, a jóga jótékony hatása megérkezik a hétköznapokba is.
Óráim alapvetően kezdő jógásoknak szólnak, de a lassú, nyugodt, pontos ászana gyakorlásban biztosan talál kihívást az is, aki haladó gyakorló.
A jóga mindenki számára a megfelelő kihívást jelenti, az ászanakát mindenki a saját szintjéhez igazíthatja. A legfontosabb, hogy mindenki maga találja meg és érje el a saját határát. A gyakorlás előtti ráhangolódásra és utána lévő relaxációra, illetve légző gyakorlatokra minden alkalommal sor kerül. A tanfolyam jellegű órák pedig kiegészülnek még egy pár perces elméleti résszel.

Órák

Kezdő hatha jóga: Hétfő 19:00 - 20:30
Jóga Gimnazistáknak: Kedd 15:30 - 16:30
Reggeli jóga: Szerda 9:00 - 10:30
Kismama jóga: Szerda 16:30 - 18:00
Jóga és relaxáció - 8 alkalmas ONLINE és OFFLINE kezdő jóga tanfolyam : Szerda 18:30 - 20:00