Oktatók

Kuti Judit

Baba-mama jóga, Gyermekjóga-oktató, Mosolygóra - Családi jóga, Ovis jóga, Zsibongóra

Számomra a jóga ajándék. Ha jógázom, akkor pihenek, feltöltődöm, jól érzem magam és utána minden könnyebbé válik... még én is! :-)

Először 2005-ben találkoztam a jógával, amikor az Egyesült Államokban éltem au-pair-ként, ahol egy indiai nagypapa tanított meg az első ászanákra. Később, már hazatérve várandósságom idején, 2010-ben a kismama-jóga ajándékozott meg az elmélyült befelé fordulás és a magzatommal való kapcsolat élményével. Önbizalmat, erőt és hitet adott a nagy kaland előtt.  Kislányunk születése után a baba-mama jóga csodálatos világa ajándékozott meg mindannyiunkat. Azóta is rendszeresen gyakorlok és fejlődöm. Csíki Mariannál végeztem el a gyermekjóga-oktatói tanfolyamot, ami után egyértelműen világossá vált, hogy a gyermekjóga az én utam. Ezt bővítettemm még baba mama oktatói végzettséggel, hogy kerek egész legyen ez az ajándék az életemben.

Oktatóként és anyaként is azt látom, hogy zajos, sokszor nyugtalan világunkban a gyermekjóga fantasztikus ajándék gyermekeinknek is. Számukra ez "csak" egy mesés-játékos foglalkozás, mégis remek hatással van a mindennapi életükre. A mozgásfejlesztés mellett pozitívan hat az érzelmeikre, így családi és óvodai-iskolai kapcsolataikra is; önbizalmat, nyugalmat és egyensúlyt biztosít számukra, és segít a feszültségek feloldásában is.

Személyesen tapasztalom, hogy a jóga kedvező hatásai elkísérnek és segítenek átlendülni a nehezebb hétköznapokon is. Azért lettem jógaoktató, mert szeretném átadni ezt az ajándékot minél több gyermeknek, hogy az életet mindinkább harmonikusan, vidáman és kiegyensúlyozottan élhessék meg.

Órák

Július 19. és 26. Zsibongóra 45 perc: Csütörtök 10:00 - 11:00