Oktatók

Mező Dorka

Kundalini jóga

Pszichológusként végeztem Budapesten, de hamar a kommunikáció, PR, EU és nemzetközi szervezetek, kulturális projektek területére sodort az élet, jelenleg is ezen a területen dolgozom. 

A kundalini jógával szinte véletlenül, egy kisebb egészségügyi probléma kapcsán találkoztam, és az első óra után éreztem, hogy ez egy elképesztően erős hatású, transzformatív jóga. Azóta pedig azt is tapasztaltam, hogy nagyon gyorsan tud változást hozni az ember életében és hozzáállásában. Nem kell hozzá speciális előképzettség, különösebb rugalmasság, kifejlett izomzat, csak kitartás és változni akarás. A kundalini jógát a családfenntartó jógájának is szokták hívni, és mint aktívan dolgozó, az idővel és feladatokkal zsonglőrködő mama, tapasztalatból mondhatom, hogy rengeteget segít, abban, hogy kiegyensúlyozott tudjon maradni az ember, akár a káosz közepette is.

Az órákon sok zenét és mantrát használok majd, ezek segítségével könnyedén túljutsz majd a nehezebb gyakorlatokon is. Mielőtt jössz, javaslom, hogy olvasd el a kundalini jógáról szóló leírást is.

A kundalini jógában mindenki kap nevet, nekem a Siri Baghti név jutott, ami azt jelenti: „nagy(on) odaadó”.

Várlak szeretettel.

Mező Dorka/Siri Baghti Kaur

Órák

Augusztus 24. Kundalini jóga: Péntek 19:00 - 20:30