Oktatók

Rábóczki Renáta

Hatha jóga, Vinyasa Flow, Yin jóga, Yoga flow

Nagyon régóta dolgozom emberekkel, a velük való munka a segítés szinte sosem volt kérdés számomra, gyerekkoromtól adott volt! De valami mindig hiányzott, de mi és honnan azt nem tudtam. 2013-ig kellett várnom a válaszra, amikor is megérkeztem a jógamatracra.
Hazaértem!
2013 óta gyakorlom a jógát, már az első órán elrabolta szívem. Azóta is a legnagyobb szerelem az életemben. A matracon nincs kérdés, nincs kétely, nincs kétség, soha nem is volt...

A jóga több ágát is kipróbáltam és a legnagyobb örömmel tapasztaltam, amit a Gurumtól/Tanáromtól is a legnagyobb tanulságként tartok számon: a Jóga EGY, minden Jóga EGY! Nincs jobb, vagy még jobb ága, hiszen te, én, ő vagy akár ő, mint gyakorló, tanuló, úton lévő pont ott vagy/vagyunk ahol lenned/lennünk kell!

Az első ászana óta eltelt időben elvégeztem egy 200 órás oktatóképzést, most végzem a másodikat. A jóga minden ágát és fajtáját kipróbáltam és a mai napig gyakorlom is. A legerősebb fizikai áttörés az Ashtanga jógában történt, a legnagyobb felismerések Kundalini jógában értek utol, a legtöbb felszakadás Yin jógában történt, a szívemet mégis a Yoga flow viszi táncba minden egyes alkalommal, amikor tanítom és gyakorlom ezt a műfajt. Egy csodálatos tanárom azt mondta egyszer: "Vinyásza flow közben keresztül megyünk mindenen, amit az élet produkál számunkra: és csak figyeljük reakcióinkat." - és igen, keresztül megyünk mindenen...

 Ahogy a testem egyre rugalmasabbá, nyitottabbá vált a Yoga flow gyakorlásán keresztül, úgy teremtett teret az elmém is, és lett egyre tágabb a világ. :)

Teremtsünk együtt új világokat a matracon!
Várlak szeretettel az óráimon ahol a flow élménye garantált. :)

Kedvcsinálóként pedig itt megnézhetitek Reniről készült szép és nagyon inspiráló kisfilmet. :-)

Órák

Yoga flow: Csütörtök 17:30 - 19:00