Oktatók

Reimann Dóra

Gerincjóga, Hatha jóga, Tradicionális hatha jóga oktató, Vaisnava jógamester

Hat éve gyakorlom a jógát, melyet jómagam is kezdő gerincjógával kezdtem, majd fokozatosan haladva a kezdő, majd haladó hatha jógán, és a flow jógán át jutottam el az erősebb és dinamikusabb gyakorlásokig, mint amilyen az astanga jóga, a power jóga és legújabb szenvedélyem, a vinyasa krama jóga.

Gerincjóga-, hatha jógaoktatói és OKJ Sportoktatói képesítésekkel rendelkezem. Rendszeresen járok jógaoktatói gerincterápiás továbbképzésekre is, valamint jelenleg a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola Jógamester szakának végzőse vagyok, ahol igyekszem a legteljesebb mértékben elsajátítani a jóga fizikai, szellemi és lelki aspektusainak minden fortélyát. :-)

Személyes tapasztalatom, hogy bárki eljuthat bármilyen szintre, csak megfelelő gyakorlás, elhatározás és kitartás szükséges hozzá. Többek között ez az, amit szeretnék másokkal is megosztani óráimon, természetesen a jóga áldásos hatásai mellett, melyeket nem csak testi, de szellemi és lelki szinten is tapasztalhatunk. Óráimat a legteljesebb mértékben igyekszem a vendégek igényeire szabni, valamint megteremteni a megfelelő hangulatot ahhoz, hogy mindenkinek segítsek saját határainak feszegetésében, és korlátainak ledöntésében - hiszen ahhoz, hogy újraépíthess valamit, először le kell rombolnod a régit. Gyere és győződj meg róla magad is, szeretettel várlak! 

Órák

Kezdő hatha jóga tanfolyam: Szerda 18:30 - 20:00
Erősítő hatha jóga: Csütörtök 8:00 - 9:00