Oktatók

Schrick Tímea

Dinamikus hatha jóga, Gerincjóga oktató, Hatha jóga

2002-ben ismerkedtem meg a jógával. Először a jóga jótékony fizikai hatásait ismertem meg. Később egyre jobban értékeltem a gyakorlás teremtette nyugalmat és kiegyensúlyozottságot, különösen a mozgalmasabb időszakokban. Hamarosan felfedeztem a rendszeres asana gyakorlás és meditáció előnyeit, ami így lassan a mindennapjaim részévé vált – és nem csak a rohanós időszakokban került elő. Úgy érzem élettel telibbé, boldogabbá, empatikusabbá és tudatosabbá váltam.
2011-ben végeztem el az első jógaoktató tanfolyamot. Olyan oktatóktól tanultam, akik a gerinc és a test védelme és erősítése mellett a fizikai test helyreállítását helyezték előtérbe. 
Tagja vagyok a magyar Jógaoktatók Szövetségének. Többféle jógarendszert tanulmányoztam: gerincjóga, hatha jóga, vinyasa flow. Azóta is folyamatosan fejlesztem magam, továbbképzéseken, workshopokon veszek részt. Mindezeket az elemeket ötvözöm, hogy élvezetes, a kezdők és haladók számára is kihívást jelentő, a testet és a lelket egyaránt tápláló órákat vezessek.

Azt vallom, hogy a mai életmód testre, valamint a mentális egészségre gyakorolt hatását célzott, tudatos mozgással, valamint az önvaló egyre mélyebb megismerésével lehet ellensúlyozni. Mindezt befogadhatóan a kezdő gyakorlók számára, és folyamatos kihívást nyújtva az egyre egészségesebb testtel és szellemmel rendelkezőknek.

Szeretettel várlak óráimra. :-)

Órák

Hatha jóga: Kedd 18:30 - 20:00