Óratípusok

Kismama jóga

Szeptembertől újra - csütörtökönként 17:00-18:00 - Oreskó Renátával kismama jóga.
A kismamajóga nemcsak a várandóság fizikai nehézségeinek feloldásában segít, de mentálisan is felkészít az előtted álló “útra”.
A várandósság izgalmas időszak, miközben komoly változások mennek végbe a testedben. Mindemellett számos teendő, kipipálandó tétel szerepel a kismamák listáján, amit mindenképp el akarnak végezni még a baba érkezése előtt. A kismamajóga segít lelassulni, kilépni egy kicsit mindebből, és a jelen pillanatra koncentrálva újra kapcsolódni a saját testeddel. :)

A kritikus időszak után, a 14. héttől már bátran elkezdheted! Ha szeretnél egy kicsit ellazulni, lelassulni, és közben felkészíteni a csípőt, a gátizmokat a nagy napra, kapcsolatodat elmélyíteni a babáddal, vagy akár csak finoman átmozgatni magad, és ezáltal egy kicsit a régi önmagadnak lenni, és nem utolsósorban kapcsolódni a többi kismamával, akkor csatlakozz a következő kismama jóga órához! (orvosod, védőnőd tanácsát mindenképp kérd ki, és ne aggódj, ha még soha nem jógáztál, semmilyen előképzettség nem szükséges).

Ha szívesen olvasnál tovább, hogy milyen további jótékony hatásai vannak a kismama jógának, kattints Oreskó Renáta jógaoktatónk blog bejegyzésére.

Nem mindenki viseli egyformán a várandósságot, ezért mielőtt jógagyakorlásba, vagy más, kismamáknak ajánlott mozgásforma gyakorlásába kezdesz, feltétlenül konzultálj a kezelőorvosoddal! 

Szeretettel várunk. :-)