Óratípusok

Kismama jóga

Szeptember 6-tól újra indul kismama jóga stúdiónkban, szerdánként 16:30-18:00 és péntek délelőttönként 9h-10h időpontban, Kardos Zsuzsa hatha- és kismama jóga oktatóval.
A kismamajóga nemcsak a várandóság fizikai nehézségeinek feloldásában segít, de mentálisan is felkészít az előtted álló útra.

A várandósság izgalmas időszak, számos teendő, kipipálandó tétel szerepelhet a listádon miközben komoly változások mennek végbe a testedben, lelkedben.

A kismama jóga ebben az időszakban segít felgyorsulni vagy épp lelassulni, és főleg tudatosnak maradni. Lehetőséget ad kilépni a sűrű hétköznapok rohanásából, és a jelen pillanatra koncentrálva újra kapcsolódni a saját testeddel, lelkeddel és a babáddal.

A 14. héttől már bátran elkezdheted! Ha szeretnél egy kicsit lelassulni, felgyorsulni, ellazulni vagy épp tudatodat élesíteni, ha szeretnéd felkészíteni többek között a csípődet, a karodat, a gátizmokat a nagy napra, vagy a kapcsolatodat elmélyíteni a babáddal, és nem utolsósorban kapcsolódni a többi kismamával, akkor csatlakozz a következő kismama jóga órához!

Orvosod, védőnőd tanácsát mindenképp kérd ki, arról, hogy jógázhatsz-e?

Ha még soha nem jógáztál, ne aggódj, semmilyen előképzettség nem szükséges. Szeretettel várunk.

Szeretettel várunk. :-)