Óratípusok

Kismama jóga

Szeptember 7-től újra indul kismama jóga stúdiónkban.
Minden héten 5 alkalommal jöhetnek a kismamák stúdiónkba jógázni:
hétfő délután 16:30-18:00, kedden és csütörtökön 9:00-10:30 időpontban Halmos Julcsi hatha- és kismama jóga oktatóval, szerda délutánonként 16:30-18:00 és péntek délelőttönként 10:00-11:30 időpontban, Kardos Zsuzsa hatha- és kismama jóga oktatóval.

A kismamajóga nemcsak a várandóság fizikai nehézségeinek feloldásában segít, de mentálisan is felkészít az előtted álló útra. 

A várandósság izgalmas időszak, számos teendő, kipipálandó tétel szerepelhet a listádon miközben komoly változások mennek végbe a testedben, lelkedben.

A kismama jóga ebben az időszakban segít felgyorsulni vagy épp lelassulni, és főleg tudatosnak maradni. Lehetőséget ad kilépni a sűrű hétköznapok rohanásából, és a jelen pillanatra koncentrálva újra kapcsolódni a saját testeddel, lelkeddel és a babáddal.

A 14. héttől már bátran elkezdheted! Ha szeretnél egy kicsit lelassulni, felgyorsulni, ellazulni vagy épp tudatodat élesíteni, ha szeretnéd felkészíteni többek között a csípődet, a karodat, a gátizmokat a nagy napra, vagy a kapcsolatodat elmélyíteni a babáddal, és nem utolsósorban kapcsolódni a többi kismamával, akkor csatlakozz a következő kismama jóga órához!

Orvosod, védőnőd tanácsát mindenképp kérd ki, arról, hogy jógázhatsz-e?

Ha még soha nem jógáztál, ne aggódj, semmilyen előképzettség nem szükséges. Szeretettel várunk.

Szeretettel várnak kismama jóga oktatóink:

Halmos Júlia, Babásjóga oktató, Dúla, Gerincjóga oktató, Hatha jóga, Jóga oktató képzés vezető, Kismama jóga oktató

Kardos Zsuzsi, Hatha- és kismamam flow jóga oktató