Óratípusok

Stresszoldó jóga

Gyakran érzed, hogy az állandó teendők mellett akkor sem tudsz igazán pihenni, amikor lehetőséged van rá? Korunk felgyorsult világában egyre nagyobb jelentősége van annak, hogy megtanulj kikapcsolni, relaxálni, kiszakadni kicsit a mindennapokból. Legyen ez az újévi fogadalmad!

A jóga eszközrendszere nagyon hatékonyan tud ebben segíteni: a fizikai gyakorlatok mellett légzőgyakorlatokkal, relaxációs és meditációs technikákkal tudsz tenni mentális állapotod javításáért.
Miért kellenek ezek a technikák?
Hogy folyamatosan feladatot adjunk az elmédnek, ezáltal ne a mindennapos teendőkön, problémákon gondolkodj, hanem a figyelmedet egyre inkább a jelenben tudd tartani. Ez nem megy egyik napról a másikra, a rendszeres gyakorlás viszont kézzel fogható változásokat eredményez akár már néhány hét elteltével.

Stresszoldó jóga óránkon olyan módszereket tanulhatsz meg, amelyeket utána akár otthon, egyedül is gyakorolhatsz, de az egymásra épülő órákhoz akkor is érdemes csatlakoznod, ha szeretnél a munkanap végén kikapcsolódni, ellazulni, kicsit csak magaddal foglalkozni.

Stresszoldó jóga óráinkat egyaránt ajánljuk kezdő jógázóknak is és olyanoknak is, akik régebb óta gyakorolnak, de szeretnének tudatosabban haladni a jóga szellemi ösvényén. Jóga óráink kiscsoprtos létszámának köszönhetően minden gyakorló számára lehetőség nyílik a kérdések, felmerülő tapasztalatok kiscsoportos megvitatására.

A részvételhez semmilyen korábbi jógás tapasztalat nem szükséges, sőt az sem, hogy huzamosabb ideig egy helyben tudjál ülni. ;)

Oktató: Korpás Eszter hatha-, vinyasa flow, aerial jóga és meditáció oktató

Az órák időtartama: 90 perc.

Az órákon való részvétel regisztrációhoz kötött. 
Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.

Szeretettel várunk. :-)