Óratípusok

Zsibongóra 45 perc

Zsibongóra szeptember 24-től minden hétfőn 10:00-10:45. Közös, játékos mozgásfejlesztés dalokkal, mondókákkal és egy kis mamatornával.

A foglalkozás csupa játék, vidámság, imádják a gyerekek. Épp erre van ugyanis szükségük: fejlődésükezen időszakában alapozódnak meg azok a testi-szellemi képességek, amelyek aztán egész életükben elkísérik őket. A hagyományok útján megőrződött mozgásos dalok, mondókák, játékok mind az idegrendszer, az izomzat és a mozgás tudatos fejlesztését segítik.

EGYSZERRE KELLEMES ÉS HASZNOS!

A közös játékok nem csak a mozgásfejlesztésben fontosak. Hatnak a kicsik ritmusérzékére, beszédfejlődésére és fejlesztik a figyelmet és a zenei hallást.

Rengeteg egyszerű, de nagyszerű eszközt használunk: babzsák, labda, alagút, pléd a hintáztatásokhoz, kendők, szélcsengő, lufik, plüssállatok... Játékos akadálypályákat is építünk!

A vidám társaság és a barátságos környezet mindenkire jó hatással van. Ez a fajta együttlét segít mindkettőtök számára az ovis élet elkezdése, az önállóság, a magabiztosság, az életrevalóság, és a társas helyzetek kezelése terén.

A foglalkozás 45 perces, 1-3 év közötti gyermekeknek és persze az édesanyáknak ajánljuk. :-)

Kedvcsinálóként nézzétek meg ezt a 4 perces bemutató videót és utána próbáljátok ki Zsibongóra foglalkozásunkat Judittal . :-)

Várunk szeretettel. :-)

Vezeti: Judák Márti

A díj kettőtöknek: 1.800.-Ft/foglalkozás

Képek foglalkozásainkról