Szolgáltatások

Céges órák

Irodai jóga, irodai gerinctréning és céges csoportok

Céges óráinkat – jóga vagy irodai gerinctréning - kifejezetten ülő munkát végzők számára, cégeknek ajánljuk. Hatékonyabb, energikusabb dolgozók, kevesebb hiányzás és táppénzen töltött munkanap, elégedettebb légkör – ezek mind az irodai és céges mozgásórák előnyös hatásai.

Irodai órák

A céges egészség- és mozgásprogramok között újdonságnak számít az „irodajóga”. Előnye, hogy nem a dolgozóknak kell a helyszínre menniük. Az irodajóga foglalkozások az irodában, egy üres szobában, egy nagyobb tárgyalóban vagy még szerencsésebb esetben a közösségi/pihenő helyiségben történnek, így a legsietősebbek is odaérnek az órákra. Sőt, ahol nincs erre külön helyiség, ott a dolgozók saját székükön vagy a tárgyalóban a székeken, az asztal mellett sajátíthatnak el olyan gyakorlatokat, melyeket aztán később bármikor alkalmazhatnak. A munkavállalóknak így nem kell órákat tölteniük azzal, hogy az amúgy is túl hosszú munkanap után még eljussanak egy jógastúdióba.

Irodai jóga
Az órák során átmozgatjuk magunkat, a gerinc, a hátizmok és nyakizmok lazítása, erősítése kiemelt szerepet kap. Az oxigénellátás javításával felfrissül a vér és az agysejtek, energetizálódik az egész test, javul a koncentrációs készség. A relaxáció alatt elengedjük a stresszt, hogy újult erővel lássunk majd ismét munkához. A gyakorlás hatására fokozódik a nyugalom érzése és javul a teljesítő képesség. A gyakorlatok széken ülve és álló pozícióban végezhetőek, irodai ruhában.

Irodai gerinctorna
Az irodában végzett gerinctorna egyszerű, bárki által elvégezhető gyakorlatsorokból áll. A gerinctorna foglalkozás gyakorlatai irodai ruhában is kényelmesen végezhetőek, akár egy nagyobb tárgyalóban. A rövid foglalkozások átmozgatják az irodai munkától elgyötört testet, kilazítják a vállövet, tehermentesítik a gerincet, megelőzik a hát- és gerincproblémákat, nem mellesleg remek hangulatot teremtenek.

Időtartam: igény szerint 30/60/90 perc

Céges csoportok

A kollégákkal való közös mozgásnak szívesen ad helyet a Nemcsakjóga Mozgásstúdió is. Várjuk céges csoportok jelentkezését, jóga, pilates és gerinctorna órákra, 30/60/90 perces időtartamban.

További információk: vagy telefonon Sztrakay Miléna 0620/982-68-22