Blog

Ajándékozz egészséget szeretteidnek!

Írta: Sztrakay Miléna
Stúdiónkban már kapható a Nemcsakjóga ajándékutalvány, amelyet bármely órán, tanfolyamon és workshopon beválthat az utalvány tulajdonosa.

Ajándékozz egészséget Karácsonyra, születésnapra, névnapra, évfordulóra, vagy CSAK ÚGY...!

Lepd meg szeretteidet, barátaidat, kollégáidat vagy magadat Nemcsakjóga Mozgásstúdió ajándékutalványával, amely tetszőleges órá(k)ra vagy tanfolyamra váltható be. 

Az Ajándékutalvány megvásárlására több lehetőség is kínálkozik, válaszd azt, amelyik Neked a legkényelmesebb.

Lehetőségek:

 1. Ha van PayPal fiókod, akkor csak kattints erre a linkre, kicsit görgess az oldalon lefelé, mert a bérletárak alatt találod az Ajándékutalvány kiválasztásának lehetőségét. Ugyanitt ki tudod választani, hogy milyen értékben szeretnél ajándékutalványt vásárolni, valamint be tudod írni a nevét, akinek az ajándékot szánod.
 2. Ha nincs PayPal fiókod, de online, bankkártyával szeretnél fizetni, akkor kattints online oldalunkon erre e linkre.
  Itt szintén van lehetőséged kiválasztani az ajándékutalvány értékét (5.000 Ft-30.000 Ft-ig)
 3. Ha átutalással szeretnél fizetni, akkor a MagNet Bank Zrt. 16200010-10062045 (számlatulajdonos: NemcsakJóga Bt.) számlaszámra tudod utalni az általad választott összeget.
  Ez esetben vagy emailben, vagy a közleménybe írd be annak a személynek a nevét, akinek szánod az utalványt.
 4. Lehetőség van SZÉP kártyával fizetni online és offline is.
  Ennek részleteivel kapcsolatban keressen minket.
 5. Ajándékutalványunk személyesen is megvásárolható stúdiónkban, ahol készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával is lehet fizetni.
  Itt személyesen át is tudod venni az ajándékutalványt.

Bármelyik online fizetési módot is választod, fizetést követően azonnal postázzuk számodra Fejér Panni grafikusunk által tervezett, gyönyörű ajándékutalványunkat.

Ha az utolsó pillanatra hagytad az ajándékvásárlást, akkor sem kell aggódnod. Csatoltunk egy letölthető ajándékutalványt, melyet kinyomtatva és borítékba téve is odaadhatod ajándékba annak, akit meg szeretnél lepni! Ebben az esetben azonban kérünk, hogy a következő héten mindenképpen látogass meg minket stúdiónkban, ahol a kinyomtatott utalványt kifizetése után valódi ajándékutalványra cseréljük , mely sorszámmal és pecséttel ellátva igazolja a vásárlást. Amennyiben erre nincs lehetőséged, kérjük jelezd telefonon, mikor tudsz eljönni hozzánk. 

A kinyomtatott utalvány önmagában semmilyen óra látogatására nem jogosít, csak sorszámmal és pecséttel tudjuk érvényesnek tekinteni. Megértéseteket köszönjük.