Óratípusok

Ashtanga jóga kezdőknek

Az Ashtanga jóga a napjaink egyik legdinamikusabb jógairányzata. Legfőbb hatásaként tartják számon, hogy hőt termel a testben, amely segít megtisztítani a testet és az elmét, ezen túl pedig fejleszti az izomzatot és hatékonyan csökkenti a testsúlyt. Az asthanga továbbá segít megküzdeni a mindennapok stresszével és a letargia érzésével.

tovább

AVIVA gyakorló óra

Aviva gyakorló óra hétfő délutánonként 17:00-18:00 időpontban.
Jelentkezés a regisztrációs oldalunkon. Fizetés utalással, vagy személyesen a stúdióban (előtte hívjon minket telefonon)
AVIVA gyakorló óra a női egészségért, egészséges hormonrendszerért azok számára, akik már elvégezték a tanfolyamot.

tovább

AVIVA tanfolyam 2024. március 22. péntek 16h-20h

A következő tanfolyam időpontja: 2024. március 22. péntek 16:00-20:00.
Már lehet regisztrálni az új időpontra.

tovább

Dinamikus pilates

A dinamikus pilates a Pilates és a gerinctréning elemeit ötvözi.

tovább

FEBRUÁR 2. Random jóga - Ashtanga vinyasza jóga

Jólesne néha plusz egy gyakorlás a megszokott heti órákon kívül is? Akkor jó hírünk van!
2024-ben havi egy alkalommal, pénteken 18:00-19:30-ig szeretettel várja Kálmán Kati, ashtanga jóga oktató a többé-kevésbé rendszeresen jógát gyakorló érdeklődőket.

tovább

Február 23. Gerincjóga workshop

Gyere és tanuld meg ezen a kétórás foglalkozáson, mit tehetsz a gerinced egészségéért, hogy megőrizd a jól-létet, megelőzd vagy esetleg korrigáld a már kialakult rendellenességet, vagy legalábbis megakadályozd, hogy tovább romoljon!

tovább

Február 9. Újholdmeditáció és hangutazás tibeti hangtálakkal

Újholdmeditációra és hangutazásra hívunk a tibeti hangtálak hullámain, hogy megérkezhess a belső csendbe február 9-én, pénteken 18:00-19:15 időpontban a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.
A hangfürdő során elmerülünk a tibeti hangtálak hangjai és rezgései által keltett térben, ahol teljesen ellazulhatunk, megpihenhetünk és feltöltődhetünk.

tovább

Funkcionális köredzés

A funkcionális köredzés az egyik legjobb edzésmódszer, mert edzéseken folytatott gyakorlatok lényegében a mindennapokban használatos mozgásra épülnek.
Itt nem egyes izomcsoportokra fókuszáló tréningekről beszélünk, hanem az egész testet igénybe vevő gyakorlatok alkalmazásáról.
A funkcionális edzéssel nem csak alakunkat formálhatjuk, de fejleszthetjük hajlékonyságunkat, gyorsaságunkat, állóképességünket is.

tovább

Funkcionális tréning & Stretching

HÉTFŐN 18:45-kor, SZERDÁN 17:30-kor kezdődik Funkcionális tréning & Stretching óra .
A mai, legfrissebb sporttudományi ismereteink alapján a FUNKCIONÁLIS TRÉNING a legalkalmasabb edzésmódszer ahhoz, hogy testünk funkcionális képességeit és mozgásszervrendszerünk egészségét képesek legyünk megőrizni egész életünk során.
A funkcionális tréning egy kiváló módszer arra, hogy fejlesszük a felületes-és mélyizmainkat, ezáltal nagyobb erőre, állóképességre tegyünk szert.

tovább

Funkcionális tréning, személyre szabva (magánóra)

A mai, legfrissebb sporttudományi ismereteink alapján a FUNKCIONÁLIS TRÉNING a legalkalmasabb edzésmódszer ahhoz, hogy testünk funkcionális képességeit és mozgásszervrendszerünk egészségét képesek legyünk megőrizni egész életünk során.
Ha szükséges, akkor fejleszteni is tudjuk, és biztosítani tudja, hogy a mindennapi életünk során szükséges mozgásokhoz a leghatékonyabban tudjunk reagálni és adaptálódni.

tovább

Gerincátmozgató jóga

Bárki számára kellemes, a gerinc egészét átozgató mozgásprogram, de kifejezetten ajánlott azoknak, akiknek a felkelés után rögtön gerincpanaszaik vannak, úgy mint kisebb mozgástartomány, fájdalmas mozgásirányok, kellemetlen vagy lehetetlen előrehajlás, merev gerinc.

tovább

Gerincjóga

A Gerincjóga célja a fizikai test egészségének helyreállítása, elsősorban a testtartás javításával: a helyes tartás nem csupán a mozgásszervi problémák gyógyításának alapfeltétele, de a megfelelő légzés elsajátításához is szükséges. A helyes légzés elsajátítása már önmagában is stresszoldó hatású.

tovább

Gerinctréning

Az órán statikus és dinamikus gyakorlatok használatával erősítjük a gerinc megtámasztásáért felelős törzsizmokat, valamint fokozzuk a gerinc rugalmasságát.

tovább

Hatha jóga

A Hatha jóga egy teljes rendszer, amelynek célja az egyensúly és a harmónia elérése.
A Hatha jóga keretében ászanákat (fizikai gyakorlatok) és pránájámákat (légzőgyakorlatok) gyakorolunk, hogy megteremtsük a test és az elme közötti harmóniát, elcsendesítsük elménket és előkészítsük az óra végi relaxációra és a meditációra.

tovább

Iyengar jóga az alapoktól, kezdőknek és haladóknak is

Az órán a stabilitásra,a gerinc és az oldalak kiterjesztésére fókuszálunk az álló ászanák gyakorlásán keresztül.
Az óra ideális azoknak, akik most ismerkednek az Iyengar metódus alapjaival, de a gyakorlottabbak számára is rejteget kihívásokat.
A gyakorlást rövid pránajámával és lazítással zárjuk, hogy energikusan kezdődjön a heted.

tovább

IYENGAR JÓGA tanfolyam

6 alkalmas IYENGAR JÓGA tanfolyam indul stúdiónkban 2024. január 29-től, hétfő esténként 18:00-19:00 időpontban.

tovább

Jóga Flow

Egy jógastílus, melynek hatására hajlékonyabbá, rugalmasabbá, erősebbé válsz, miközben megtapasztalod, a flow, az áramlás élményét. Feltöltődsz, és harmóniába kerülsz önmagaddal.

tovább

Kezdő gerincjóga

Kezdő gerincjóga órán meghatározott sorrendben mozgatjuk át a testet, nagy figyelmet fordítva az egyes testrészek, ízületek elegendő bemelegítésére, hogy utána könnyebben kivitelezhetőek legyenek az egyes gyakorlatok, ászanák.

tovább

Kezdő hatha jóga

Még sosem jógáztál? Kipróbálnád a jógát, de bizonytalan vagy, hogyan kezdd el?
Vagy már jártál néhány jóga órán, de nem érzed elég magabiztosnak magadat ahhoz, hogy valamelyik jóga órára becsatlakozz?
Akkor ez az óra Neked való, amelyet teljesen kezdő vagy biztos alapokra vágyó vendégeinknek ajánlunk.

tovább

Kezdő hatha jóga tanfolyam

6 alkalmas tanfolyamunkon elsajátíthatod a jóga filozófiai alapjait, bepillantást nyerhetsz a jóga több aspektusába, megtanulhatod a jóga testgyakorlatait és azoknak az egészségre gyakorolt hatását. Az alapoktól sajátíthatod el az ászanákat, a légző gyakorlatokat és relaxációs technikákat.

tovább

Kismama Jóga FLOW

Babát vársz, és szeretnél továbbra is mozogni?
Találkozzunk a KISMAMAJÓGA FLOW órákon hétfő délelőttönként 9:00-10:30 és minden csütörtökön 16:30-18:00 időpontban Fellner Nikolett Kismama Jóga Flow oktatónkkal.

tovább

Magánóra (jóga, pilates, vagy más óratípus)

A magánórák keretében lehetőség van a jóga, pilates, gerinctréning vagy más óratípus előnyös hatásait a legnagyobb mértékben kihasználni, hiszen az órák személyre szabottak.

tovább

MÁRCIUS 1. Random jóga

Jólesne néha plusz egy gyakorlás a megszokott heti órákon kívül is? Akkor jó hírünk van!
2024-ben havi egy alkalommal, pénteken 18:00-19:30-ig szeretettel várja Kálmán Kati, ashtanga jóga oktató a többé-kevésbé rendszeresen jógát gyakorló érdeklődőket.

tovább

Pilates

A Pilates olyan komplex mozgásforma, amelyben nagy szerepet kapnak a gerinc stabilizáló izmai (mélyizmok) és a speciális légzéstechnika.
A Pilates segít az izomzat feszessé tételében és a karcsúság megőrzésében, a törzsizomzat stabilizálásában. A tudatos légzéssel és szellemi koncentrációval kombinálva olyan edzettségi szintet garantál, melyet más mozgásformánál nehéz lenne megtalálni. Nem véletlen, hogy a Pilates nagyon népszerű rehabilitációs célzattal, vagy kiegészítő mozgásformaként az élsportolók körében is.

tovább

Progresszív Pilates

A Progresszív Pilates saját Pilates módszerem, amely 18 évnyi oktatóképzői munkám során formálódott.
Az alapja a fokozatosság elve, a prevenció, a fejlődést támogató lépésről lépésre tanítás, és a gyakorlatok összetett megoldásai kis eszközökkel.

tovább

Senior jóga

Speciálisan az idősebb korosztály számára összeállított gyakorlatokból álló óra.

tovább

Stresszoldó jóga

A stresszoldó jóga órák célja olyan egyszerű, otthon is végezhető gyakorlatok elsajátítása, melyekkel a még kevésbé gyakorlott (jóga, meditáció, mindfulness) érdeklődőnek is emelheti életminőségét.

tovább

Sulijóga 8-14 éveseknek

Mindannyian keressük az életünkben a boldogságot, harmóniát, melyet szeretnénk gyermekeinknek is átadni, ennek szellemiségében nevelni őket.
A Sulijóga keretein belül a gyermekek kiegyensúlyozottabbá válnak fizikailag, szellemileg, érzelmileg és lelkileg. :-)

tovább

Szupererő, önismereti csoport 14-18 év közötti kamaszoknak

Vajon mennyi minden megelőzhető lett volna, ha az iskolában a száraz tényeken túl tanultunk volna önismeretről, érzelmi intelligencia fejlesztéséről, meditációról, elengedés-technikákról, tiszta kommunikációról, vagy arról, hogyan kezeljük a stresszt?
A Németi Roland által létrehozott Tudatosság Tantárgy alapján a gyerekek 5 modulon keresztül önismereti technikákat sajátíthatnak el.

tovább

Tartásjavító gerincjóga

A jóga alapvetően nagyon jót tesz a gerincnek, a nyújtások, hátrahajlások, hajlítások, nyújtott, finom csavarások, javítják a tartást, erősítik, lazítják, nyújtják az izomzatot, növelik az ízületi hajlékonyságot.

tovább

Triplex Mobility & Stability®

A TripleX Training egy speciális, 3 lépcsős edzésmetódus, Almásy Csilla gyógytornász – fizioterapeuta által kifejlesztve.
A célcsoportja a derékfájással küzdő emberek és azok a tudatosan sportolók, akik pre- és rehabilitációs szemlélettel, gerincük egészségét megőrizve szeretnének hosszútávon aktívak maradni.

tovább