Óratípusok

Ashtanga jóga kezdőknek

Az Ashtanga jóga a napjaink egyik legdinamikusabb jógairányzata. Legfőbb hatásaként tartják számon, hogy hőt termel a testben, amely segít megtisztítani a testet és az elmét, ezen túl pedig fejleszti az izomzatot és hatékonyan csökkenti a testsúlyt. Az asthanga továbbá segít megküzdeni a mindennapok stresszével és a letargia érzésével.

tovább

AVIVA gyakorló óra

AVIVA gyakorló óra új időpontban: hétfő 17:00-18:00
AVIVA gyakorló óra a női egészségért, egészséges hormonrendszerért azok számára, akik már elvégezték a tanfolyamot.

tovább

Dinamikus pilates

A dinamikus pilates a Pilates és a gerinctréning elemeit ötvözi.

tovább

Funkcionális Köredzés

A funkcionális edzés az egyik legjobb edzésmódszer, amely edzéseken folytatott gyakorlatok lényegében a mindennapokban használatos mozgásra épülnek. Ebben az esetben nem egyes izomcsoportokra fókuszáló tréningekről beszélünk, hanem az egész testet igénybe vevő gyakorlatok alkalmazásáról. A funkcionális edzéssel nem csak alakunkat formálhatjuk, de fejleszthetjük hajlékonyságunkat, gyorsaságunkat, állóképességünket is.

tovább

Gerinc-flow

Gerinctorna kicsit másképp...
A gerinc-flow egy fejlesztő, energetizáló hatású mozgásforma, melyet mindig szép, változatos pl. jazz-lounge zenére végzünk. Kiemelt szerepet kap az egyensúlyfejlesztés, a mélyizmok erősítése és nyújtása.

tovább

Gerincátmozgató jóga

Bárki számára kellemes, a gerinc egészét átozgató mozgásprogram, de kifejezetten ajánlott azoknak, akiknek a felkelés után rögtön gerincpanaszaik vannak, úgy mint kisebb mozgástartomány, fájdalmas mozgásirányok, kellemetlen vagy lehetetlen előrehajlás, merev gerinc.

tovább

Gerincjóga

A Gerincjóga célja a fizikai test egészségének helyreállítása, elsősorban a testtartás javításával: a helyes tartás nem csupán a mozgásszervi problémák gyógyításának alapfeltétele, de a megfelelő légzés elsajátításához is szükséges. A helyes légzés elsajátítása már önmagában is stresszoldó hatású.

tovább

Gerinctréning

Az órán statikus és dinamikus gyakorlatok használatával erősítjük a gerinc megtámasztásáért felelős törzsizmokat, valamint fokozzuk a gerinc rugalmasságát.

tovább

Gerinctréning & Stretching

Mobilizáció, erősítés, nyújtás jó zenékre, nem mellesleg zömében a zsírégető zónában.
Testünk harmonikus működésének elengedhetetlen feltétele, hogy megfelelően flexibilis, mobilis és erős legyen.
A vázizmok erejének és rugalmasságának, illetve az ízületek mozgástartományának összhangban kell lenniük egymással az optimális működéshez. Ebben segít a gerinctréning.

tovább

Hatha jóga

A Hatha jóga egy teljes rendszer, amelynek célja az egyensúly és a harmónia elérése.
A hatha jóga keretében ászanákat (fizikai gyakorlatok) és pránájámákat (légzőgyakorlatok) gyakorolunk, hogy megteremtsük a test, elme és lélegzet közötti egységet, megőrizzük az egészséget és a jólétet.

tovább

Jóga és Meditáció

A jóga ma már mindenki számára ismert fogalom és sokan már voltak is életükben legalább egyszer jóga órán. Ám még annak ellenére is, hogy valaki akár egész rendszeresen jár jógatanárhoz, az otthoni gyakorlás nem igazán alakul ki.

tovább

Kezdő gerincjóga

Kezdő gerincjóga órán meghatározott sorrendben mozgatjuk át a testet, nagy figyelmet fordítva az egyes testrészek, ízületek elegendő bemelegítésére, hogy utána könnyebben kivitelezhetőek legyenek az egyes gyakorlatok, ászanák.

tovább

Kezdő hatha jóga

Még sosem jógáztál? Kipróbálnád a jógát, de bizonytalan vagy, hogyan kezdd el?
Vagy már jártál néhány jóga órán, de nem érzed elég magabiztosnak magadat ahhoz, hogy valamelyik jóga órára becsatlakozz?
Akkor ez az óra Neked való, amelyet teljesen kezdő vagy biztos alapokra vágyó vendégeinknek ajánlunk.

tovább

Kismama Jóga FLOW

Babát vársz, és szeretnél továbbra is mozogni?
Találkozzunk a KISMAMAJÓGA FLOW órákon hétfő délelőttönként 9:00-10:30 és minden csütörtökön 16:30-18:00 időpontban Fellner Nikolett Kismama Jóga Flow oktatónkkal.

tovább

Magánóra

Eredetileg a jógát egyénileg tanították. A magánórák keretében lehetőség van a jóga, vagy egyéb mozgásforma csodálatos hatásait a legnagyobb mértékben kihasználni, hiszen az órák személyre szabottak.

tovább

MÁRCIUS 24. Életmód- és táplálkozási alapelvek egyszerűen workshop

Táplálkozási alapelvek, avagy a szénhidráton innen, gluténon túl...
Hogyan igazodjunk el a 21. századi diéták és étkezési ajánlások zavaros világában?

tovább

MÁRCIUS 25. AVIVA tanfolyam

A nagy érdeklődésre való tekintettel márciusban újból lesz AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyam stúdiónkban.
A tanfolyam időpontja: 2023. március 25., szombat 9:00-13:00
Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)

tovább

MÁRCIUS 31. Tavaszi megújulás, hangfürdő tibeti hangtálakkal (75')

Hangolódj a tavaszra a tibeti hangtálak rezgéseinek segítségével.
A tavasz az ébredés, az újjászületés időszaka, nem csak a természet számára, hanem számunkra is.
A hangfürdő során szeretettel bocsátjuk el a mögöttünk álló szürke, téli hónapokat, hogy új energiákkal, testileg és lelkileg felfrissülve köszönthessük a tavaszt és az új lehetőségeket.

tovább

Pilates

A Pilates olyan komplex mozgásforma, amelyben nagy szerepet kapnak a gerinc stabilizáló izmai (mélyizmok) és a speciális légzéstechnika.
A Pilates segít az izomzat feszessé tételében és a karcsúság megőrzésében, a törzsizomzat stabilizálásában. A tudatos légzéssel és szellemi koncentrációval kombinálva olyan edzettségi szintet garantál, melyet más mozgásformánál nehéz lenne megtalálni. Nem véletlen, hogy a Pilates nagyon népszerű rehabilitációs célzattal, vagy kiegészítő mozgásformaként az élsportolók körében is.

tovább

Preventív gerinctréning

Ha egész nap ülsz és nézed a monitort, ha sokat állsz, ha fáj a hátad vagy a vállad, vagy mindezt meg szeretnéd előzni, akkor ITT a helyed!

tovább

Senior jóga

Speciálisan az idősebb korosztály számára összeállított gyakorlatokból álló óra.

tovább

TripleX® funkcionális gerinctréning

Fáj a derekad? Felejtsd el!
A TripleX Training® egy forradalmian új, korszerű mozgásrendszer, amelynek segítségével újra elsajátítható a minőségi mozgás, újratanulhatók a helyes mozgásminták - végeredménye: a kellemetlen tünetek és fájdalmak jelentős enyhülése, megszűnése és a szabad mozgás. :-)

tovább