Újdonságok

Pilates & Funkcionális tréning tábor Noszvajon 2024. október 4-6. (3 nap/2 éjszaka)

Örömmel adjuk hírül, hogy újból lesz NEMCSAKJÓGA TÁBOR, ezúttal október első hetében, az őszi, színpompás természet és a lágy, őszi, simogató napsütés kíséretében. Ennél szebbet elképzelni sem tudunk!

Nyári szünet augusztus 12-20-ig

Stúdiónk augusztus 12-től (hétfő) augusztus 20-ig (kedd) ZÁRVA tart.

Legújabb óránk: Funkcionális tréning, egyéni igényekhez igazítva

A mai, legfrissebb sporttudományi ismereteink alapján a FUNKCIONÁLIS TRÉNING a legalkalmasabb edzésmódszer ahhoz, hogy testünk funkcionális képességeit és mozgásszervrendszerünk egészségét képesek legyünk megőrizni egész életünk során.

4 órás AVIVA alaptanfolyam 2024. június 28., péntek 16h-20h

2024. júniusban újból lesz AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyam stúdiónkban.
Következő AVIVA tornát betanító, 4 órás alaptanfolyamunk időpontja: 2024. június 28., péntek 16:00-20:00.
Jelentkezés az info@nemcsakjoga.hu email címen lehetséges.

Szupererő, önismereti csoport 14-18 év közötti kamaszoknak szerda délutánonként 15:30-17:00 időpontban - folyamatos csatlakozási lehetőséggel

Vajon mennyi minden megelőzhető lett volna, ha az iskolában a száraz tényeken túl tanultunk volna önismeretről, érzelmi intelligencia fejlesztéséről, meditációról, elengedés-technikákról, tiszta kommunikációról, vagy arról, hogyan kezeljük a stresszt?
A Németi Roland által létrehozott Tudatosság Tantárgy alapján a gyerekek 5 modulon keresztül önismereti technikákat sajátíthatnak el.

Bankkártyás fizetés otthonod kényelméből

Tudtad, hogy stúdiónkban megvásárolható egy alkalomra szóló, vagy 4 és 8 alkalmas bérletek már interneten keresztül, online is megvásárolhatók otthonod kényelméből?
Így még kényelmesebb a bérletvásárlás!
Stúdiónkba történő megérkezésedkor már nem kell a fizetés részleteivel törődnöd.
Sőt! A bérleted már kitöltve fog vátni Téged a recepciós pultban.

Egyéni, online Aviva alaptanfolyam (4 órás) a Te igényeidhez igazítva

Azok számára, akik biztonságosabbnak érzik az otthoni gyakorlást, nem akarnak közösségben gyakorolni, vidéken vagy külföldön éknek, számukra már van lehetőség ONLINE elsajátítani az Aviva alaptanfolyam gyakorlatait.
Egyelőre csak online magánóra keretén belül van erre lehetőség, hogy Farkas Ágnes Aviva oktatónk teljes figyelemmel tudjon Rád figyelni a gyakorlatok betanítása során, valamint az egészségügyi problémáid megbeszélésekor is, így a gyakorló sorozat is teljesen Hozzád lesz igazítva.

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek

"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre." Bill Watterson
Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek. Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.