Újdonságok

„Pilates a testi-lelki egészségért” OFFLINE és ONLINE workshop Rosdy Alexandrával október 2-án pénteken 17:30-19:30

Ismerd meg a pilatest új aspektusból is ezen a különleges workshop-on, amelynek vezérgondolata a Pilates megalkotójának, Joseph Hubertus Pilates filozófiája:
„A pilates, tökéletes összehangolása testnek, szellemnek és léleknek.“

Szeptember 11-től újból indul Kalandóra (játékos mozgásfejlesztés totyogóknak) stúdiónkban

Szeptember 11-tól visszatér népszerű Kalandóra (játékos mozgásfejlesztő óránk totyogóknak) stúdiónkba, amelyre szeretettel várjuk az 1-3 éves lurkókat és anyukáikat minden péntek délelőtt 10:00-kor a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.

Szeptembertől újból indul Babás jóga – Baba mama jóga stúdiónkban

Szeptember 11-től újból lesznek Babás jóga - Baba-mama jóga órák a NemcsakJóga Mozgásstúdióban, amelyekre szeretettel várjuk a babákat (6 hetes kortól) és anyukáikat minden péntek délelőtt 11h-tól a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.
Szeptember 11-én, pénteken, 11h időpontban ingyenes bemutató órát tartunk azok számára, akik szeretnék kipróbálni (elköteleződés nélkül) a foglalkozást.

Dinamikus gerinctréning bemutató óra szeptember 17-én, csütörtökön 18:00-19:00

Szeptember 17-én, csütörtök este „Dinamikus gerinctréning” bemutató órát tartunk.
A bemutató óra időpontja: 2020. szeptember 17. csütörtök 18:00 – 19:00

Szeretettel mutatjuk be Nektek új oktatónkat: Molnár Adrienn gerinctréning oktatót

Sok szeretettel mutatjuk be nektek új oktatónkat Molnár Adriennt.
Adrienn sok éves tapasztalattal és kimagasló szakmai tudással vár titeket szeptember 17-től csütörtökönként 18h-19h időpontban tartandó gerinctréning órákon.
Első órája szeptember 17-én egy kedvezményes áron kipróbálható bemutató óra lesz.

Ingyenes bemutató óra az október 10-én induló 200 órás hatha jóga oktató képzésről

Szeptember 19-én, szombat délelőtt 10h-11h időpontban ingyenes bemutató órát tartunk azok számára, akik érdeklődnek az október 10-én induló 200 órás hatha jóga oktató képzésünk iránt.

Online és offline óráink már párhuzamosan is elérhetőek

Kedves Vendégeink,
Bemutatjuk Nektek stúdiónk új, hibrid rendszerét, amelyet sokan ismernek már a közoktatásból is: azaz a személyes részvétel és az online oktatás párhuzamos együttműködését. Ezt elsősorban azokra gondolva terveztük meg, akik nem érzik biztonságosnak, hogy eljöjjenek stúdiónkba mozogni és inkább otthonról szeretnének bekapcsolódni óráinkra.

Fokozott óvintézkedések stúdiónkban, mindannyiunk biztonsága érdekében

Kedves Vendégeink,
Annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabbá tegyük az egyéni és csoportos foglalkozásokat, szeretnék megkérni Titeket néhány fontos óvintézkedés betartására.

Meditáció és hangfürdő tibeti hangtálakkal október 9-én, pénteken 18:00-19:15 időpontban

Október 9-én, pénteken este 18:00 órától szeretettel várunk egy vezetett meditációval egybekötött hangfürdőre és a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.
A hangfürdő során elmerülünk a tibeti hangtálak hangjai és rezgései által keltett térben, ahol teljesen ellazulhatunk, megpihenhetünk és feltöltődhetünk.

Jóga és relaxáció - 8 alkalmas ONLINE és OFFLINE kezdő jóga tanfolyam szeptember 9-től, szerda esténként 18:30-20:00 időpontban

A legtöbb gyakorló, ha azt hallja „és most feszítsd meg a lábad összes izmát maximális erővel…”, tökéletesen végrehajtja a feladatot. De vajon ugyanilyen egyszerűséggel vagyunk képesek az ellazulásra is?!
A válasz sok mindentől függhet. Többek között a pillanatnyi lelkiállapottól, hogy mennyit aludtunk előző éjjel, vagy hogy épp milyen stresszhelyzetek értek aznap.
Bármilyen előzménnyel is érkeztél az órára, a cél ugyanaz: a teljes ellazulás. A légzés, a test, az elme ellazítása.

Gerincjóga mindenkinek – 6 alkalmas kezdő gerincjóga ONLINE és OFFLINE tanfolyam szeptember 12-től, szombat délelőttönként 10:30-12:00

Tegyél a hátfájás és a mindennapos stressz ellen, miközben a kezdőknek szóló gyakorlatok új oldalát fedezed fel.
Szeptember 12-től, szombat délelőttönként (10:30-12:00) induló, 6 alkalmas kezdő gerincjóga tanfolyam célja, hogy alaposan átmozgasson tetőtől talpig.
Az órákon a gerinc átmozgatásával az ülő életmód és felgyorsult életvitel ellensúlyozása a cél.

Jóga az alapoktól - Kezdő hatha jóga ONLINE és OFFLINE tanfolyam indul kezdőknek és újrakezdőknek szeptember 16-től, szerda esténként 19:00-20:30 időpontban

Szeptember 16-tól, szerda esténként 19:00-20:30 időpontban:
Jóga az alapoktól - Kezdő hatha jóga ONLINE és OFFLINE tanfolyam indul kezdőknek és újrakezdőknek a NemcsakJóga Mozgásstúdióban.
Várunk mindenkit, aki szeretné megismerni a jóga alapjait, elsajátítani az ászanák helyes kivitelezését, megtapasztalnia légző gyakorlatok hatásait, betekintést nyerni a relaxációs technikákba és a meditációba. A tanfolyamon olyan alapismeretekre tehetsz szert, melyekre biztosan építkezhetsz, bármely jóga irányzatot is válaszd a későbbiek során.

200 órás Hatha Jóga Oktatóképzés indul 2020. október 10-től online is hétvégi időpontokban

Kedves Érdeklődő,
Örömmel értesítünk, hogy 2020. október 10-től a NemcsakJóga Mozgásstúdió elindítja 200 órás Hatha Jóga Oktatóképzését, amelyhez offline a stúdióban és ONLINE, a ZOOM-on keresztül is lezs lehetőséged csatlakozni.
Így ha nem tudsz eljönni stúdiónkba, vagy biztonságosabbnak érzed az otthoni gyakorlást, akkor sem kell lemondanod az oktatókézés lehetőségéről, mert Online és offline térben egyszerre, egyidőben lesznek elérhetőek.

4 órás AVIVA alaptanfolyam 2020. szeptember 18., péntek 16:00-20:00

Szeptemberben is lesz AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyam a NemcsakJóga Mozgásstúdióban.
A tanfolyam időpontja: 2020. szeptember 18., péntek 16:00-20:00.
Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)

ONLINE órák

Szeptemberben újraindulunk, de a megváltozott körülmények miatt most másként, mint az eddigi években.
Természetesen gondoltunk azokra is, akik számára még kétséges, hogy biztonságos-e eljönni stúdiónkba és együtt gyakorolni? Ezért elkészítettük új online óráink új weboldalát, amelyet most nagy örömmel osztunk meg Veletek!
További részletekért olvass tovább!

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek

"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre." Bill Watterson
Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek. Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Szeretnéd első órádat féláron kipróbálni?

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnal elküldjük Neked a kedvezményre jogosító kupont, amellyel első órádat féláron kipróbálhatod stúdiónkban. :-) De nem csak ezért érdemes feliratkozni...