Újdonságok

Mindfulness - Reziliencia - 4 alkalmas tanfolyam március 6-tól szerda esténként 18:30-20:00 időpontban

A tanfolyam azoknak szól, akik nap mint nap szembesülnek a munkahelyi stresszel és kihívásokkal. Csatlakozz a 4 alkalmas mindfulness tanfolyamunkhoz, ahol a mindfulness eszközeit használva dolgozunk fel kellemes és kellemetlen tapasztalatokat.

Kiégés megelőzés - Stresszmenedzsment workshop március 9. szombat 10:00-13:00 időpontban

fel a stresszcsökkentés és a kiégés megelőzésének stratégiáit.
Ez a workshop kifejezetten azok számára lett tervezve, akik a munkájuk miatt hajlamosak a túlterheltségre és a kiégésre.

Gerincjóga workshop Strahl Katival február 23-án pénteken 18:00-20:00 időpontban

Gyere és tanuld meg ezen a kétórás foglalkozáson, mit tehetsz a gerinced egészségéért, hogy megőrizd a jól-létet, megelőzd vagy esetleg korrigáld a már kialakult rendellenességet, vagy legalábbis megakadályozd, hogy tovább romoljon!

Random jóga MÁSODIK ALKALOM Kálmán Katival március 1-én, pénteken 18:00-19:30 időpontban

Jólesne néha plusz egy gyakorlás a megszokott heti órákon kívül is? Akkor jó hírünk van!
2024-ben havi egy alkalommal, pénteken 18:00-19:30-ig szeretettel várja Kálmán Kati, ashtanga jóga oktató a többé-kevésbé rendszeresen jógát gyakorló érdeklődőket.

BETELT! 6 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam indul kezdőknek és újrakezdőknek 2024. január 17-től szerda esténként 18:30-20:00 időpontban

Újból indul Kezdő hatha jóga tanfolyam stúdiónkban.
Január 17-től, szerda esténként (18:30-20:00) induló 6 alkalmas tanfolyamunkon elsajátíthatod a jóga filozófiai alapjait, bepillantást nyerhetsz a jóga több aspektusába, megtanulhatod a jóga testgyakorlatait és azoknak az egészségre gyakorolt hatását. Az alapoktól sajátíthatod el az ászanákat, a légző gyakorlatokat és relaxációs technikákat.
EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL 2024. január 12-ig történő befizetés esetén 10% kedvezménnyel tudod befizetni a tanfolyam díját.

BETELT! - 6 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam indul kezdőknek és újrakezdőknek 2024. január 16-tól kedd esténként 18:30-20:00 időpontban

Ez a tanfolyamunk BETELT! Új tanfolyamunk kezdési időpontja: 2024. január 17. szerda este 18:30-20:00.
A keddi és szerdai tanfolyamunk tematikája és oktatója megegyezik.

Legújabb óránk: Funkcionális tréning, egyéni igényekhez igazítva

A mai, legfrissebb sporttudományi ismereteink alapján a FUNKCIONÁLIS TRÉNING a legalkalmasabb edzésmódszer ahhoz, hogy testünk funkcionális képességeit és mozgásszervrendszerünk egészségét képesek legyünk megőrizni egész életünk során.

4 órás AVIVA alaptanfolyam 2024. március 22. péntek 16h-20h

2024. márciusban újból lesz AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyam stúdiónkban.
A következő tanfolyam időpontja: 2024. március 22. péntek 16:00-16:00.
Már lehet regisztrálni az új időpontra.

Szupererő, önismereti csoport 14-18 év közötti kamaszoknak szerda délutánonként 15:30-17:00 időpontban - folyamatos csatlakozási lehetőséggel

Vajon mennyi minden megelőzhető lett volna, ha az iskolában a száraz tényeken túl tanultunk volna önismeretről, érzelmi intelligencia fejlesztéséről, meditációról, elengedés-technikákról, tiszta kommunikációról, vagy arról, hogyan kezeljük a stresszt?
A Németi Roland által létrehozott Tudatosság Tantárgy alapján a gyerekek 5 modulon keresztül önismereti technikákat sajátíthatnak el.

Bankkártyás fizetés otthonod kényelméből

Tudtad, hogy stúdiónkban megvásárolható egy alkalomra szóló, vagy 4 és 8 alkalmas bérletek már interneten keresztül, online is megvásárolhatók otthonod kényelméből?
Így még kényelmesebb a bérletvásárlás!
Stúdiónkba történő megérkezésedkor már nem kell a fizetés részleteivel törődnöd.
Sőt! A bérleted már kitöltve fog vátni Téged a recepciós pultban.

Egyéni, online Aviva alaptanfolyam (4 órás) a Te igényeidhez igazítva

Azok számára, akik biztonságosabbnak érzik az otthoni gyakorlást, nem akarnak közösségben gyakorolni, vidéken vagy külföldön éknek, számukra már van lehetőség ONLINE elsajátítani az Aviva alaptanfolyam gyakorlatait.
Egyelőre csak online magánóra keretén belül van erre lehetőség, hogy Farkas Ágnes Aviva oktatónk teljes figyelemmel tudjon Rád figyelni a gyakorlatok betanítása során, valamint az egészségügyi problémáid megbeszélésekor is, így a gyakorló sorozat is teljesen Hozzád lesz igazítva.

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek

"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre." Bill Watterson
Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek. Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.