Rólunk

Rólunk

Sztrakay Miléna és Szögi Sándor, a Nemcsakjóga Mozgásstúdió megálmodói, alapítói és tulajdonosai vagyunk.

A „Nemcsakjóga Mozgásstúdió” megálmodásakor azokra gondoltunk, akik családias és igényes környezetben keresik az aktív kikapcsolódás lehetőségeit, és igénylik azt az empátiát, amellyel tapasztalt oktatóink segítik a fejlődésüket.

Mozgásstúdiónkat 8 évvel ezelőtt nyitottuk meg. Azóta több mint 8000 vendég járt nálunk, stúdiónkban. 

Filozófiánk

Ép testben ép lélek - mi hiszünk a test és a lélek harmóniájában.

Képzett oktatóink szeretettel várják azokat, akik már aktívan tesznek egészségük megőrzéséért és rendszeresen tornáznak/jógáznak, de azokat is, akik eddig megijedtek a jógaórák spiritualitásától, a furcsa óranevektől vagy a foglalkozások személytelenségétől.

Csapatunk különösen nagy hangsúlyt fordít a személyes bánásmódra, a kis létszámú órákon lelkiismeretes oktatók adnak új értelmet a mozgásnak és felszabadító élményt a résztvevőknek. A zsúfolt, gépekkel teli fitness termek világa helyett a nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, testileg-lelkileg frissítő és erősítő mozgásformákat kínáljuk vendégeinknek.

MISSZIÓNK

Szenvedélyünk, hogy Vendégeink számára maradandó élményben legyen részük minden velünk töltött órán.
Hisszük, hogy nem az aktuális trendeket és divatirányzatokat követve fogjuk megtalálni a belső békénket és a harmóniát, hanem ha megtaláljuk a számunkra legnagyobb feltöltődést biztosító mozgásformát.
Meggyőződésünk, hogy csak ebben tudunk kitartóak lenni és minden nap sikerélményhez juttatni magunkat.

Legnagyobb motivátoraink visszatérő és elégedett vendégeink, amelyekért minden nap hálásak vagyunk.
A pozitív visszajelzések mindannyiunkat folyamatos tanulásra és fejlődésre motíválnak. Ezt a csodálatos érzést szeretnénk átadni minden Vendégünknek, amelynek pozitív hatását mi is megtapasztaljuk mindennapi életünk során.

Nálunk minden korosztály - kisgyerekektől kezdve a nyugdíjasokig - megtalálja a számára leginkább megfelelő mozgásformát és azt a különleges törődést, amit a fizikai aktivitást lelki élménnyé varázsolja.

Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel.

Ajánlások kedves Vendégeinktől

Megkérdeztük a hozzánk gyakran ellátogató vendégeinktől, hogy miért szeretnek hozzánk járni.

Összegyűjtöttünk egy csokorra valót és egyben Titeket is arra kérünk, hogy észrevételeitekkel segítsétek munkánkat, hogy a kitűzött célok és a Ti igényeitek is egymásra találjanak. :-)

"Szeretem, hogy igényes, kultúrált környezetben mozoghatok. Eddig 5 féle órát próbáltam ki és mindegyik nagyon jó volt."   

Mariann, fotográfus

"Varázslatos ez a hely! Egyszerűen beleszerettünk!"

Edit, könyvelő

"Gratulálok Nektek, mert tényleg szuper és különleges stúdiót hoztatok létre. Annyira jó az atmoszféra, a mai oktató (és gondolom a többi is)! Gyönyörű a stúdió,  tisztatság és rend mindenhol. Minden olyan szép rendben, kívül-belül, ahogy kell. Két gyakorlat között a muskátlikat néztem az ablakban és arra gondoltam, minden rendben van a világban, ha ilyen helyek is vannak!"

Mónika, gyesen lévő anyuka

"Szeretem, hogy nagyon változatos az órarendetek és közel is vagytok!"
Erika, account manager