Szolgáltatások

Funkcionális tréning, preventív szemléletű személyi edzés

A mai, legfrissebb sporttudományi ismereteink alapján a FUNKCIONÁLIS TRÉNING a legalkalmasabb edzésmódszer ahhoz, hogy testünk funkcionális képességeit és mozgásszervrendszerünk egészségét képesek legyünk megőrizni egész életünk során.
Ha szükséges, akkor fejleszteni is tudjuk, és biztosítani tudja, hogy a mindennapi életünk során szükséges mozgásokhoz a leghatékonyabban tudjunk reagálni és adaptálódni.

Terembérlés

Stúdiónkban lehetőség van terembérlésére.
Egyéni-, kis csoportos foglalkozások, workshop-ok számára ideális helyszín.
Nyugodt környezet, ideális jóga oktatásra is, de várunk, ha edzőként, masszőrként, dietetikusként, coachként, terapeutaként keresel munkavégzésedhez egy igazán családias környezetet.
A teázó-társalgó használata a termek bérlésekor díjtalan.
Igény szerint recepciós szolgáltatást is tudunk biztosítani a vendégek regisztrációjához.

Egyéni gyógytorna szakképzett gyógytornásszal

A gyógytorna mozgásszervi elváltozások célzott és nagyon hatékony kezelési módja.

Magánórák

A magánórák keretében lehetőség van a jóga, vagy egyéb mozgásforma csodálatos hatásait a legnagyobb mértékben kihasználni, hiszen az órák személyre szabottak.

Céges jóga, pilates és gerinctréning órák

***HÁZHOZ VISSZÜK A MOZGÁST!***

Irodai jóga, pilates és irodai gerinctréning céges csoportoknak.

Nagyon sokan újból visszatértek az irodában végzett munkához.
Ezzel együtt egyre több, innovatív szellemiségű cég fektet egyre nagyobb hangsúlyt munkavállalói testi és lelki egészségének támogatására, és ismerik fel, hogy munkavállalói számára biztosított mozgás lehetősége jó a munkavállalónak is és a jó a munkáltatónak is.
Számukra ajánljuk céges óráinkat (jóga, vagy irodai gerinctréning), amelyek kifejezetten ülő munkát végzők számára állítottunk össze. Hatékonyabb, energikusabb dolgozók, kevesebb hiányzás és táppénzen töltött munkanap, elégedettebb légkör – ezek mind az irodai és céges mozgásórák előnyös hatásai.