Szolgáltatások

Funkcionális, személyi edzés

Mitől funkcionális egy edzés?
Attól, hogy "Nem izmokat edzünk, hanem mozdulatokat gyakorlunk" (Góg Anikó) Ez a fajta mozgás nem izoláltan, hanem mozgásláncolatokban mozgatja izmainkat, az idegrendszeri, izom és izületi kapcsolatot fejleszti. Elsősorban a gerinc tartását segítő (core)izmok preventív jellegű edzéséről van szó.

Miért jó a személyi edzés?
A személyi edzés személyre szabott, egyéni edzést jelent egy hozzáértő szakember, a személyi edző vezetésével. A személyi edző naprakész tudással, alapos anatómiai és edzésmódszertani ismeretekkel rendelkezik, ami mind szükséges ahhoz, hogy Te biztonságosan, sérülésmentesen, hatékonyan érd el céljaidat, legyen szó bármiről is.

Terembérlés

Stúdiónkban lehetőség van terembérlésére.
Egyéni-, kis csoportos foglalkozások, workshop-ok számára ideális helyszín.
Nyugodt környezet, ideális jóga oktatásra is, de várunk, ha edzőként, masszőrként, dietetikusként, coachként, terapeutaként keresel munkavégzésedhez egy igazán családias környezetet.
A teázó-társalgó használata a termek bérlésekor díjtalan.
Igény szerint recepciós szolgáltatást is tudunk biztosítani a vendégek regisztrációjához.

Céges jóga, pilates és gerinctréning óráink már online is elérhetők

ELSŐ ÓRÁNKAT AJÁNDÉKBA ADJUK!

Sajnos vagy nem sajnos, de nagyon sokan dolgoznak újból home office-ban, vagy választják az offline órák helyett inkább az online órákat.
Ehhez alkalmazkodva most már céges jóga, pilates és gerinctréning óráink is elérhetők online formában.

Egyéni gyógytorna szakképzett gyógytornásszal

A gyógytorna mozgásszervi elváltozások célzott és nagyon hatékony kezelési módja.

Kineziológiai tapasz ragasztás és/vagy terápia

Versenyre, sportolásra készülsz, de fáj a derekad, térded, vállad vagy más ízületed? Meghúzódott egy izmod? Esetleg elaludtad a nyakad, vagy rosszul mozdultál és fáj a derekad?
A kineziológiai tapasz fájdalom nélküli, azonnali segítséget nyújt.
A "Taping" technika, mint terápiás lehetőség önmagában is, illetve kiegészítő kezelésként a gyógytorna és a fizioterápiás kezelések hatását erősítve is jól alkalmazható.

Egyéni állapotfelmérés és személyre szabott gyakorlatok

Gyakran vagyunk tanácstalanok, hogy milyen sportot válasszunk, amely megfelelő számunkra, illetve, ha már választottunk, az jótékony hatással van-e az egészségünkre? Izomzatunkban lehetnek diszbalanszok, vázrendszerünkben lehetnek aszimmetriák, deformitások stb., melyek a későbbiekben sérüléshez, fokozott és indokolatlan ízületi terheléshez vezethetnek.
Ebben segíthet a B-SWOT analízis, (funkcionális mozgásminta szűrés). Ez egy gyors és egyszerű mozgásmintaszűrő program, mellyel könnyen és hatékonyan fel tudjuk mérni az adott sportoló / páciens fizikai állapotát, illetve a kialakult hiányosságait, izomdiszbalanszokat, aszimmetriákat stb.

Magánórák

Eredetileg a jógát egyénileg tanították. A magánórák keretében lehetőség van a jóga, vagy egyéb mozgásforma csodálatos hatásait a legnagyobb mértékben kihasználni, hiszen az órák személyre szabottak.

Céges órák

***HÁZHOZ VISSZÜK A MOZGÁST ÉS AZ ELSŐ ÓRÁT AJÁNDÉKBA ADJUK!***
CÉGES ÓRÁINK MÁR ONLINE IS ELÉRHETŐK

Irodai jóga, pilates és irodai gerinctréning céges csoportoknak

Céges óráinkat – jóga vagy irodai gerinctréning - kifejezetten ülő munkát végzők számára, cégeknek ajánljuk. Hatékonyabb, energikusabb dolgozók, kevesebb hiányzás és táppénzen töltött munkanap, elégedettebb légkör – ezek mind az irodai és céges mozgásórák előnyös hatásai.

Egyéni edzés

Az egyéni edzés személyre szabott edzést jelent egy hozzáértő szakember vezetésével.
Az egyéni vezető edző naprakész tudással, alapos anatómiai és edzésmódszertani ismeretekkel rendelkezik, ami mind szükséges ahhoz, hogy Te biztonságosan, sérülésmentesen,hatékonyan érd el céljaidat, legyen szó fogyásról erősödésről, állóképesség vagy mobilitás fejlesztésről, vagy egyéb célokról.