Szolgáltatások

Funkcionális, személyi edzés

Mitől funkcionális egy edzés?
Attól, hogy "Nem izmokat edzünk, hanem mozdulatokat gyakorlunk" (Góg Anikó) Ez a fajta mozgás nem izoláltan, hanem mozgásláncolatokban mozgatja izmainkat, az idegrendszeri, izom és izületi kapcsolatot fejleszti. Elsősorban a gerinc tartását segítő (core)izmok preventív jellegű edzéséről van szó.

Miért jó a személyi edzés?
A személyi edzés személyre szabott, egyéni edzést jelent egy hozzáértő szakember, a személyi edző vezetésével. A személyi edző naprakész tudással, alapos anatómiai és edzésmódszertani ismeretekkel rendelkezik, ami mind szükséges ahhoz, hogy Te biztonságosan, sérülésmentesen, hatékonyan érd el céljaidat, legyen szó bármiről is.

Terembérlés

Stúdiónkban lehetőség van terembérlésére.
Egyéni-, kis csoportos foglalkozások, workshop-ok számára ideális helyszín.
Nyugodt környezet, ideális jóga oktatásra is, de várunk, ha edzőként, masszőrként, dietetikusként, coachként, terapeutaként keresel munkavégzésedhez egy igazán családias környezetet.
A teázó-társalgó használata a termek bérlésekor díjtalan.
Igény szerint recepciós szolgáltatást is tudunk biztosítani a vendégek regisztrációjához.

Egyéni gyógytorna szakképzett gyógytornásszal

A gyógytorna mozgásszervi elváltozások célzott és nagyon hatékony kezelési módja.

Magánórák

Eredetileg a jógát egyénileg tanították. A magánórák keretében lehetőség van a jóga, vagy egyéb mozgásforma csodálatos hatásait a legnagyobb mértékben kihasználni, hiszen az órák személyre szabottak.

Céges jóga, pilates és gerinctréning órák

***HÁZHOZ VISSZÜK A MOZGÁST ÉS AZ ELSŐ ÓRÁT AJÁNDÉKBA ADJUK!***

Irodai jóga, pilates és irodai gerinctréning céges csoportoknak.

Nagyon sokan újból visszatértek az irodában végzett munkához.
Ezzel együtt egyre több, innovatív szellemiségű cég fektet egyre nagyobb hangsúlyt munkavállalói testi és lelki egészségének támogatására, és ismerik fel, hogy munkavállalói számára biztosított mozgás lehetősége jó a munkavállalónak is és a jó a munkáltatónak is.
Számukra ajánljuk céges óráinkat (jóga, vagy irodai gerinctréning), amelyek kifejezetten ülő munkát végzők számára állítottunk össze. Hatékonyabb, energikusabb dolgozók, kevesebb hiányzás és táppénzen töltött munkanap, elégedettebb légkör – ezek mind az irodai és céges mozgásórák előnyös hatásai.