Blog

Aviva sikertörténetek Vendégeinktől

Írta: Sztrakay Miléna
Nincs is annál inspirálóbb, mint amikor Aviva tanfolyamot végzett Vendégeink megosztják velünk saját sikertörténeteiket.
Köszönjük Nektek.
A tudományos magyarázat helyett íme néhány sikertörténet, amely garantálja a módszer hatásosságát.

Gabi

2021. október

"Tavaly ősszel jártam hozzátok Aviva gyakorló órákra. Mindez olyan eredményes volt, hogy 5 sikertelen inszemináció után spontán megfogant januárban a kisfiunk, aki most októberben született. <3
Köszönet és hála érte."

Erika

2019. április

Erika először egyedül jött hozzám, majd férjét is elhozta, hogy a férfi gyakorlatokat megtanulja. Mint olvashatjátok, gyümölcsöző lett a gyakorlásuk.

"Nem tudom, emlékszel-e ránk, mert nagyon régen jártunk nálad a férjemmel, Csabával. Azóta megszületett Bori lányunk, és szeretném elújságolni, hogy május végére várjuk második babánkat, aki szintén kislány, és a Julianna nevet választottuk neki Borival közösen."

Anita

2018. augusztus

Méhen kívüli terhesség utani regeneráció céljaból voltam nálad májusban. A tanfolyam után kicsit lustán, de rendszeresen gyakoroltam otthon. Bizonyos gyakorlatok kimondottan jól estek. 

Aztán jött a nyár, sok szabi, nyaralás, a hazaérkezés után pedig azonnal megfogant a kistesó, a nagytesó pedig elmondhatatlanul boldog:)

Köszönöm, hogy hozzásegitettél a "cél" eléreséhez, extrém gyorsasággal...:)

Zsuzsi

2020. november

A szorgalom meghozza a várt eredményt!

"A november 8-i betanítás óta 2 naponta tornáztam PCOS miatt.

November 18-án meg is jött a menstruációm. 28 napra, eddig nem volt ilyen! :) Nagyon boldog vagyok! Eddig mindig 35-40 naposak voltak a ciklusaim. Fogytam is. :)"

Dóra

2021. március

Dóra  2019. szeptemberében végezte nálam a tanfolyamot. Egészséges hormonszintet és a hosszú menstruációs ciklusát szerette volna helyrehozni. Mindezt annak érdekében, hogy babát vállalhasson. Később  2020. márciusában megismételte a tanfolyamot, mert addig nem használta a tornát, de mivel PCOS gyanús lett, szerette volna komolyan kezelni a helyzetet. Életmódot váltott és szorgalmasan gyakorolta az alap 18 mozdulatsort. 2020. májusában megfogant és mostanra egy gyönyörű kislány édesanyja.

Judit

2013. december

Judit 2013. márciusában végezte nálam a tanfolyamot. Ekkor már 5 lombikon esett át sikertelenül. Inzulin rezisztenciával is küzdött. Szorgalmas gyakorlásának köszönhetően decemberben megszülett első kislánya, aki természetes úton fogant!

Bogi

2013. december

Bogi 2013-ban sajátította el a módszert. Inzulin rezisztensként, hashártya gyulladással kezdett neki a gyakorlásnak. Étrendjét folyamatosan kontrollálva és a torna segítségével várandós lett. Januárban született meg kisfia.

Flóra

2013. november

Flóra 2011-ben végezte nálam a tanfolyamot. Akkor az egészségvédelem volt a fő célja. Később már a várandósságra való felkészülés lett a fő cél. Tornával és mentális felkészüléssel (autogén tréning) sikerült megfogannia.Többször járt nálam gyakorló órán. Idén májusban született első gyermeke, Vince.

AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyam legközelebb 2022. március 18-án, pénteken, 16:00-20:00 időpontban lesz a NemcsakJóga Mozgásstúdióban.

Szeretettel várok minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)

Farkas Ágnes
Aviva módszer oktató