Blog

Helló TAVASZ! Úgy várunk már! :-)

Írta: Sztrakay Miléna
A „tervezettnél hosszabra sikerült” téli napok után most már tényleg a küszöbön toporog a TAVASZ! :-) Készüljünk EGYÜTT a tavaszra!

A tavasz közeledtével ne csak a húsvéti bevásárlást és a tavaszi nagytakarítást tervezzük, hanem fordítsunk időt testünk tavaszi felfrissítésére és méregtelenítésére is. Az újévi fogadalmak lecsengése után tavasszal ismét nagyobb motivációval és lelkesedéssel szeretnénk egészségesebben élni, többet törődni egészségünkkel.
Rendszeres mozgás (jóga, pilates vagy gerinctréning) - sok egyéb áldásos hatása mellett - serkenti a vér- és nyirokkeringést, javítja a belső szervek működését és anyagcsere folyamatait, így segíti testünk méregtelenítését. Például a gerinccsavarások segítenek megszabadulni a zsigeri zsírszövettől, amely azért különösen fontos, mert gyakran a zsírszövet a méreganyagok raktára és a belső szervek közé lerakódva akadályozhatja a méregtelenítő szervek és az emésztőrendszer megfelelő működését.
Mozogj velünk a hét bármely napján, érezd jobban magad a bőrödben, hogy a méreganyagoktól megszabadulva és energiával feltöltődve várjuk a tavaszt! :-)
Természetesen most is sok izgalmas óra, tanfolyam és workshop közül tudtok választani:
Yin jóga workshop április 6-án, Jóga futóknak workshop április 14-én, Dinamikus hatha jóga tanfolyam április 11-től, Anya – lánya jóga március 24-én és április 13-án, és már csak néhányat kell aludnunk az április 7-én, szombaton 9h-15h tartandó, NemcsakJóga 3. születésnap és Nyílt napig! :-) Mi már alig várjuk! :-)