Blog

Mi a legjobb ajándék szerintünk?

Írta: Sztrakay Miléna
"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre." Bill Watterson
Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek. Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Ahogy közeledünk az év utolsó hónapja és az év vége felé, egyre több intézendő feladat sokasodik naptárunkban. A sok tennivaló, az ajándékok, a családi logisztika kimerítő körforgásából ne felejts el néha kitörni és magadra időt szánni. Tudjuk, hogy ezt már sokat hallottad és unod is, de hidd el, a magadra és feltöltődésedre szánt idő megtérül: egy mosolygósabb estében, egy kevésbé feszült nappalban és nem utolsósorban jobb egészségi, testi-lelki állapotban!

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek.
Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Az Ajándékutalvány megvásárlására több lehetőség is kínálkozik, válaszd azt, amelyik Neked a legkényelmesebb.

Lehetőségek:

 1. Ha van PayPal fiókod, akkor csak kattints erre a linkre, kicsit görgess az oldalon lefelé, mert a bérletárak alatt találod az Ajándékutalvány kiválasztásának lehetőségét. Ugyanitt ki tudod választani, hogy milyen értékben szeretnél ajándékutalványt vásárolni, valamint be tudod írni a nevét, akinek az ajándékot szánod.
 2. Ha nincs PayPal fiókod, de online, bankkártyával szeretnél fizetni, akkor kattints online oldalunkon erre e linkre.
  Itt szintén van lehetőséged kiválasztani az ajándékutalvány értékét (5.000 Ft-30.000 Ft-ig)
 3. Ha átutalással szeretnél fizetni, akkor a MagNet Bank Zrt. 16200010-10062045 (számlatulajdonos: NemcsakJóga Bt.) számlaszámra tudod utalni az általad választott összeget.
  Ez esetben vagy emailben, vagy a közleménybe írd be annak a személynek a nevét, akinek szánod az utalványt.
 4. Lehetőség van SZÉP kártyával fizetni online és offline is.
  Ennek részleteivel kapcsolatban keressen minket.
 5. Ajándékutalványunk személyesen is megvásárolható stúdiónkban, ahol készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával is lehet fizetni.
  Itt személyesen át is tudod venni az ajándékutalványt.

Bármelyik online fizetési módot is választod, fizetést követően azonnal postázzuk számodra Fejér Panni grafikusunk által tervezett, Karácsonyi ajándékutalványunkat.

Ha az utolsó pillanatra hagytad az ajándékvásárlást, akkor sem kell aggódnod. Csatoltunk egy letölthető ajándékutalványt, melyet kinyomtatva és borítékba téve is odaadhatod ajándékba annak, akit meg szeretnél lepni! Ebben az esetben azonban kérünk, hogy a következő héten mindenképpen látogass meg minket stúdiónkban, ahol a kinyomtatott utalványt kifizetése után valódi ajándékutalványra cseréljük, mely sorszámmal és pecséttel ellátva igazolja a vásárlást. Amennyiben erre nincs lehetőséged, kérjük jelezd telefonon, mikor tudsz eljönni hozzánk. A kinyomtatott utalvány önmagában semmilyen óra látogatására nem jogosít, csak sorszámmal és pecséttel tudjuk érvényesnek tekinteni. Megértésedet köszönjük. :-)