Blog

NemcsakJóga ADVENTI naptár december 3-tól Karácsonyig

Írta: Sztrakay Miléna
December 3-tól, advent első vasárnapjától megkezdődik az adventi várakozás, ünnepre hangolódás időszaka. Ennek jegyében álmodtuk meg Nektek első, adventi kalendáriumunkat, amellyel segíteni szeretnénk Nektek abban, hogy az adventi várakozás ne elsősorban a végtelen hosszú bevásárlási lista teljesítéséről, hanem valóban örömteli, lelki ráhangolódás legyen az ünnepre. Ehhez pedig nélkülözhetetlen, hogy minden nap meg tudjunk állni – legalább – néhány pillanatra és elmerülni a karácsonyi illatokban, fényekben és önmagunkban.

December 3-tól minden nap egy-egy új „ablak” lesz megnyitható virtuálisan, amely minden nap valami más-más apróságot, kedvességet rejt számotokra. Érdemes lesz minden nap bekukucskálni az ablakok „mögé”, mert minden napra készültünk Nektek valamilyen ajándékkal, amelyeket stúdiónkban tudtok felhasználni (kedvezmények, kuponok, stb).

+1 meglepetés: NemcsakJóga Mozgásstúdió ajándékutalványa már online is megvásárolható, így még több időd marad az igazán fontos dolgokra. Az ajándékutalvány tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Békés, nyugodt és élményekben gazdag ünnepi készülődést kívánunk nektek. :-) 
Nemcsakjóga Mozgásstúdió Csapata